- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Okan buruk istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boey gibi herif almıyor zaten. muldur dubois ile oynicam diyor.15 millonu cebe koyup napicaz ki
boey gibi herifi 30a alamazsın ewropadan
Sanchez'e No diyorum renktaş.Olması gereken bariz belli Midtsjö kontenjanda yer bulamaz ayrılacak, Kerem Demirbay + Parades/Fred birisi gelecek oraya transferi yapılacak. Morutan kalma ihtimali mevcut durumda pek yok Zaniolo 10 numara kayarsa oraya transfer yapmazsak Morutan kanada kayarsa o zaman kontenjan açılır ama oraya da transfer gerekiyor gibi işi zor. Onun hariç bir an önce orta saha transferini bitirmemiz gerekiyor.
Muslera(1)
Günay(Uğurcan)
Jankat
Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A - Emin B - Kazımcan
Torreira(6) - Parades/Fred/Transfer(7)
Berkan - Oliveira(8)
+Kerem Demirbay
Zaniolo(9) - A.Sanchez/Transfer(10) - Kerem
Barış - Mertens(11) - Rashica(12)
+Yunus
Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil
Öyle bir şey olsa haluklar 10 kez yazardıBurhan carsamba gun sözlesme imzalayacak dedi bakambu icin
15 milyon ile orta sahaya bonservisli driblingçi b2b bir genç tercih ederdim torreira'ya partner olarak. Boeyin fizik üstünlüğü dışında pek numarası olmadığını düşünüyorum15 millonu cebe koyup napicaz ki
boey gibi herifi 30a alamazsın ewropadan
İsmi geçtiği için yazmıştım o olmuyorsa da oraya biri gelecek. Ama bir an önce şu kadroya şekil vermemiz lazım Morutan için ne planlıyorsak ya gitsin ya kalsın arafta kalmasın.Sanchez'e No diyorum renktaş.
adam bugun takımıyla maça çıktı yavBurhan carsamba gun sözlesme imzalayacak dedi bakambu icin
boey gibi herif almıyor zaten. muldur dubois ile oynicam diyor.
Biraz akıllı olsak Boeyi satıp sağda dubois müldür ali turap ve gerekirse kaan ayhan şeklinde bir sağ bek rotasyonu yapar 15 m euro cebe koyardık. Boey önünde rashica gibi defansif bir kanat varken bile isabetli orta açamadı sezon boyunca.
Profil resimim gelirse şahane olurİsmi geçtiği için yazmıştım o olmuyorsa da oraya biri gelecek. Ama bir an önce şu kadroya şekil vermemiz lazım Morutan için ne planlıyorsak ya gitsin ya kalsın arafta kalmasın.

Örneğin angelino olsa önünde rashica varken yapacağı hücum katkısı çok çok daha fazla olurdu alakası bu. Boey halen küçük takım beki gibi oyun kurulumunda hücum yerleşiminde zayıf bir bek. Geçen sene rashica varken bunun üzerine gitmeliydi çokça.Alaka nedir
Kampın son dönemi yüklemelerden dolayı takım yorgundu ve saha zemini yağıştan ağırlaştığı için baya kötü oynadık hatta takımın yürüyecek hali bile yok gibiydi. Maçın hakkaniyetli skoru 5-0 filandı ama 2-0 bitti hiç tehlike oluşturamadık.Maçı izleyemedik, analiz kabiliyeti yüksek ahbaplarımdan maça dair izlenimlerini rica ediyorum. Ekibimizin umumi ahvali nedir ?
Ama hangi carsamba oldugunu söylemediÖyle bir şey olsa haluklar 10 kez yazardı
Yanlis. Oynamamis bugunadam bugun takımıyla maça çıktı yav
ne çarşambası
15 m euro para vereceğimizi hiç sanmıyorum. Anca 1 m euro kiralama +14/15 m euro olur o da seneye Zaniolo satışını düşünerek zorunlu opsiyon ile alırız. Tabi kulübü muhtemelen tok satıcıysa kabul etmez.