Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki sacma gelecek ama mesela 3 eleme oynayacagiz. Bu 3 maci Almanya'da oynasak ve 3 maclik kombine satsak 50 bini bulur muyduk? Atiyorum 3 mac 100 Euro olsa 5 milyon yapar. Hem Avrupa'daki Turklere de guzellik yapmis olurduk + taraftar sayisini da arttirirdik.
Almanya taraftarımızın önceki vukuatlarindan dolayı hazırlık maçı yaptırmıyor diye biliyorum ben.

Ayrıca kombine fiyatlarında büyük artış vardı bu sene için. Emin ol bundan sonra Galatasaray maçı izlemek ucuz olmayacak.

Screenshot_20230719_002117_Parallel Space 64Bit Support.webp

Belki sacma gelecek ama mesela 3 eleme oynayacagiz. Bu 3 maci Almanya'da oynasak ve 3 maclik kombine satsak 50 bini bulur muyduk? Atiyorum 3 mac 100 Euro olsa 5 milyon yapar. Hem Avrupa'daki Turklere de guzellik yapmis olurduk + taraftar sayisini da arttirirdik.

tatil dönemi kimseyi bulamazsın zor o iş

bu haftasonu tüm gurbolar tayile çıkıyor 1 ay

Wandanin sosyal medyadan ayrı kalması çok zor.surekli paylaşım yapar son sonuçlar da iyi cikinca😀

14 yabancımız mevcut
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Midsjo gidici
11 Dubois gidici
12 Ross gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici

5 adet gidici sayarsak.
İcardi,bakambu, zımba gibi 8, süper 10 ve rachica alalım derim
Avrupa maçının olduğu bir dönemde beklerin ikisini de muhteşem düzeyde yedekleyecek dubois asla gönderilmez.
Rashica alınıyorsa ya 10 numaradan vezgeçmek zorunda kalıp zaniolo yadda rashica'yı maç içi kaydıracağız(serbest oyuncu) yada morutanı tekrar oynama garantisiyle iyi bir opsiyonla göndeririz.

tatil dönemi kimseyi bulamazsın zor o iş

bu haftasonu tüm gurbolar tayile çıkıyor 1 ay
O da aklima geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt