Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.763
- 18.855
- 1.188
Transferler nerde lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenol’a gitmesin diyehalil'e zalgiris maçında bile guvenemeyeceksek niye aldık?
demleniyorTransferler nerde lan
Almanya taraftarımızın önceki vukuatlarindan dolayı hazırlık maçı yaptırmıyor diye biliyorum ben.Belki sacma gelecek ama mesela 3 eleme oynayacagiz. Bu 3 maci Almanya'da oynasak ve 3 maclik kombine satsak 50 bini bulur muyduk? Atiyorum 3 mac 100 Euro olsa 5 milyon yapar. Hem Avrupa'daki Turklere de guzellik yapmis olurduk + taraftar sayisini da arttirirdik.
halil'e zalgiris maçında bile guvenemeyeceksek niye aldık?
Ben onu Avusturya saniyordumAlmanya taraftarımızın önceki vukuatlarindan dolayı hazırlık maçı yaptırmıyor diye biliyorum ben.
Ayrıca kombine fiyatlarında büyük artış vardı bu sene için. Emin ol bundan sonra Galatasaray maçı izlemek ucuz olmayacak.
Valla öyle olduBeraberlik çok olmuş renktaş
Bugün pek bi haber düşmedi gelmeyebilirMelihşah gelsin de haber versin biraz.
Nevzat veya fabrizioyu bekliyorMelihşah gelsin de haber versin biraz.
Baba hadi burada ağaç olduk
Avrupa maçının olduğu bir dönemde beklerin ikisini de muhteşem düzeyde yedekleyecek dubois asla gönderilmez.14 yabancımız mevcut
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Midsjo gidici
11 Dubois gidici
12 Ross gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici
5 adet gidici sayarsak.
İcardi,bakambu, zımba gibi 8, süper 10 ve rachica alalım derim
O da aklima geldiBelki sacma gelecek ama mesela 3 eleme oynayacagiz. Bu 3 maci Almanya'da oynasak ve 3 maclik kombine satsak 50 bini bulur muyduk? Atiyorum 3 mac 100 Euro olsa 5 milyon yapar. Hem Avrupa'daki Turklere de guzellik yapmis olurduk + taraftar sayisini da arttirirdik.
tatil dönemi kimseyi bulamazsın zor o iş
bu haftasonu tüm gurbolar tayile çıkıyor 1 ay