Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ederim 1 sag beke okum kimseyi almasinlar satmasinlar yeter.

Sene icinde her seyi bok etmenin yolunu bulurlar gerci bi sekilde
Normalde zaten mevcut kadro yine sampiyon olmaya yeter.

Ama sezon icinde takimi etkileyen farkli kaoslar yasanacak yönetim yüzünden. Maaslar ödenmeyecek mesela.

Kisacasi bu sene bizden birsey olmaz ama sene sonunda Durs*n defolup gidecekse raziyim ben buna.

Limit yok olayı yalan ya. O geçen sene öyleydi. Bu sene limit var gayet. Hiç bir zaman bir Trük kulübünün çıkarıp masaya 1 oyuncu için peşin 10-15 milyon euro koyamaz hepsi taksitle alır. Belli ki bu beceri yok. Asıl büyük sorun ise her yaptıkları işin medyaya verilmesi.
Sen davul zurnayla gidersen taraftsrı sosyal medyada beklentiye sokarsan, bunu gören karşı kulüp de saplayabildiği kadar saplamaya çalışıyo

Wendelin olma ihtimali çok düşük bence.20 milyon varsa manchester bu paraya razi olduğunda mc tominay biter ya da rabiot alınır,rabiot premier ligden alıcı bulamadığında

Millet neler saklıyormuş fırsatını bulunca herkes dökülmeye başladı. Kulüp aracını bahri havadırın baldızına tahsis etmek ne demek

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakin ben çok şey soyledim tutarsiz ama doue ve wendel olmayacak da dedim,çünkü olumlu haber çıkma ihtimali 0'di haklarında.simdi doue bitsin istiyorum, o ayrı..inşallah doue gelir

Mevzu para olsa 30 milyon euro olan Wendel’in peşinden mi koşarız her şeye inanmayın ya. Limit de var.

Bu her şeye inanmanız yüzünden böyle salak yerine koyuyorlar sürekli.

Zaniolo’ya 3 italyan takımından teklif varken satmak için İtalya’ya giden adamlardan bahsediyoruz hani ona odaklanın.

Serhan türk dün asporda kulüpten izin alindi, hersey icin anlasildi sonra tavir yaptilar dedi. Elinde olsa küfür edecekti. Yani önceden oyuncularla anlasma söz konusu degil.
Rennes ve Doue için bu olabilir. Rennes fiyat arttırmıştır vs. Sonuçta arada 2-3 m fark vardı. Ama Wendel için şüpheli. Adamların isteği ile teklifin arasında uçurum var. Ve sen Wendel ile anlaşıp kulübe baskı kur diyorsun fiyat düşürsün diye. Atalanta ve Zaniolo'nun bize yaptığı gibi.

15 gun once dursun a florya icün yetki verenler bugün dursunun yetersizligini konusuyor

icinde bulundugumuz vehamette dursun kadar sizinde sucunuz var

Bu yönetim komple defolup gitsin. Ali Koç bunları bağladı mı ne yaptı. Bu resmen hainlik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt