Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur gitmeden önce Batshuayi hamlesini bir noktaya kadar getirmeseydi muhtemelen bunlar halen transfersiz devam ediyor olacaklardı.

Yöneticilik, iş bitiricilik çok başka bir şeydir eğer Paris'e gidiyorsan Doue bitirirsin, Manchester'a gidiyorsan Mctominay bitirirsin, Rusya'ya gidiyorsan Wendel bitirirsin, Almanya'da turnuva dönemi X oyuncuyla uzun süre görüşüyorsan onu da bitirirsin.

En azından buradan tavsiyem Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu gittikleri yerlerde vlog çekip youtube'a yüklesinler en azından kulübe yük olmazlar ulaşım, konaklama, yiyecek parasını oradan çıkarsınlar.

Ben hatta Bats’ı transferden bile saymıyorum
Kendi takımının 2 vereyim dediği yerde 3+imza parası verirsen adam gelir zaten
Ama en azından o bile bir şey evet
Bunlar kulübü cukkalamayla o kadar meşguller ki transfer bile umurlarında değil artık
Taa ocaktan belli sağbekle 8 lazım olduğu, alternatifli isimler bile bellidir ama gidip gidip bitiremiyorlar, herhalde komisyonlar işlerine gelmiyor
Başka işler var bu işte

Son düzenleme:
Marcao'yu bir hiç uğruna satan aynı zaman Boey transferinde Erden Timur olmasa 1 sene sözleşmesi kalıyor diyip 15 m euro iyi para demeye çalışacaklardı.

Yine insanların aklını yıkayacak olan kötü bir zihniyetle mücadele veriyoruz. Yakın zamanda Barış Alper'i de bir hiç uğruna satmaya çalışırlar bu sefer bahaneleri limitler var oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz UEFA'nın takibindeyiz orta sahaya bütçe yaratmamız gerekti derler.

İşin kötü yanı bizim omurganın son dönemi. Bir kısmı emekli olacak bir kısmı da olası gelecek başarısızlık ve eleştiriden dolayı ayrılmak isteyecek en iyi ihtimalle motivasyonunu kaybedecek. Yanlarina 2-3 iyi ekleme ile başka bir yere gidebiliriz mesela ama yapmayıp eldekini de değersizlestirecekler.

adam akıllı yabancı bir sportif direktör bunlarla calısır mı , çok zor
1 haftada bıktırırlar adamı

Hadi biraz ihtimaller üzerine konuşalım maksat vakit geçsin;

1) Okan hocanın listesinde Wendel ve Duoe gerçekten çok önemliyse ve bu 2 oyuncuyu çok istediği için yönetim bu kadar zorluyorsa ve hala diğer alternatiflere geçmedilerse burada kimi eleştirebiliriz?

2) Scout ekibi geçen sezonun ortasından beri hiç mi 8 numara veya sağ bek taraması yapmadı veya yapılan tarama sonucu oyuncular transfer sezonu başlamadan yönetime ulaştırılmadı mı? Yönetim sizce hiç transfer dönemi öncesi görüşmedi mi? Görüşmediyse sebebi neydi?

3) Genç ve iyi oyuncu olsun istiyoruz ama acaba Okan hoca ilk haberleri çıkan Bisakka misali hep kendini ispatlamış oyuncular mı istiyor? Bu yüzden mi yönetim genç oyunculara pek yönelmiyor? Duoe ise artık biraz mecburiyet mi? Mesela Okan hoca sağ bekte genç bir isme okey ama orta sahada genç ve potansiyelli bir oyuncu yerine hazır olgun bir oyuncu mu istiyor muhakkak?

Ben hatta Bats’ı transferden bile saymıyorum
Kendi takımının 2 vereyim dediği yerde 3+imza parası verirsen adam gelir zaten
Ama en azından o bile bir şey evet
Bunlar kulübü cukkalamayla o kadar meşguller ki transfer bile umutlarında değil artık
Taa ocaktan belli sağbekle 8 lazım olduğu, alternatifli isimler bile bellidir ama gidip gidip bitiremiyorlar, herhalde komisyonlar işlerine gelmiyor
Başka işler var bu işte
bats'ın kendi açıklaması var yahu. 7 ay önce fb'den ayrılmaya karar verdiğini ve gs'da yeni bir başlangıç düşündüğünü söylediği.

muhtemelen mertens-erden timur ikna etmiştir. bu yönetimin bir mm katkısı olduğunu düşünmüyorum o transferde.

Floryayı arıyorum cevap yok. Bu Cenk Ergünü uzaklaştırın yoksa yukarıdaki renktaşın dediği gibi Latovleviçilere falan kalırız

Beğenmediğimiz Kerem Demirbayı bunlar Eylülde bile indiremezdi olumlu tarafından bakalım

Rennes ve Doue için bu olabilir. Rennes fiyat arttırmıştır vs. Sonuçta arada 2-3 m fark vardı. Ama Wendel için şüpheli. Adamların isteği ile teklifin arasında uçurum var. Ve sen Wendel ile anlaşıp kulübe baskı kur diyorsun fiyat düşürsün diye. Atalanta ve Zaniolo'nun bize yaptığı gibi.
Wendel icinde pazarliga gittiler sonucta. Oyuncu orada mutsuz gitmek istiyor bu zaten biliniyor. Bunlarda bedavaya vermek istemiyorlar, mevzu bu.

nöbet'te konusanlari görünce ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt