- 18 Mayıs 2011
- 49.980
- 52.973
- 4.398
aynisina hazirlikli olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur gitmeden önce Batshuayi hamlesini bir noktaya kadar getirmeseydi muhtemelen bunlar halen transfersiz devam ediyor olacaklardı.
Yöneticilik, iş bitiricilik çok başka bir şeydir eğer Paris'e gidiyorsan Doue bitirirsin, Manchester'a gidiyorsan Mctominay bitirirsin, Rusya'ya gidiyorsan Wendel bitirirsin, Almanya'da turnuva dönemi X oyuncuyla uzun süre görüşüyorsan onu da bitirirsin.
En azından buradan tavsiyem Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu gittikleri yerlerde vlog çekip youtube'a yüklesinler en azından kulübe yük olmazlar ulaşım, konaklama, yiyecek parasını oradan çıkarsınlar.
Olur mu o zaman yerli sportif direktör komisyon yiyemez başkan çok sevdiği arkadaşlarına ihanet eder.yabanci sportif direktor sart
aynisina hazirlikli olun
bats'ın kendi açıklaması var yahu. 7 ay önce fb'den ayrılmaya karar verdiğini ve gs'da yeni bir başlangıç düşündüğünü söylediği.Ben hatta Bats’ı transferden bile saymıyorum
Kendi takımının 2 vereyim dediği yerde 3+imza parası verirsen adam gelir zaten
Ama en azından o bile bir şey evet
Bunlar kulübü cukkalamayla o kadar meşguller ki transfer bile umutlarında değil artık
Taa ocaktan belli sağbekle 8 lazım olduğu, alternatifli isimler bile bellidir ama gidip gidip bitiremiyorlar, herhalde komisyonlar işlerine gelmiyor
Başka işler var bu işte
Haluk ve Gökhan sallayacak değiller yaKaynak ver rtas kim diyo
Wendel icinde pazarliga gittiler sonucta. Oyuncu orada mutsuz gitmek istiyor bu zaten biliniyor. Bunlarda bedavaya vermek istemiyorlar, mevzu bu.Rennes ve Doue için bu olabilir. Rennes fiyat arttırmıştır vs. Sonuçta arada 2-3 m fark vardı. Ama Wendel için şüpheli. Adamların isteği ile teklifin arasında uçurum var. Ve sen Wendel ile anlaşıp kulübe baskı kur diyorsun fiyat düşürsün diye. Atalanta ve Zaniolo'nun bize yaptığı gibi.
Gerçekler acıdır bunu sadece bugün söylemedim aynı zamanda transfer dönemi başlamadan söyledim başladığından beride söylüyorum hatta gün ve gün dediklerim birer birer çıktı bu yönetimden fazlasını beklemeye devam et.Dünden beri umut ışık
Ekli dosyayı görüntüle 253596