Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atla deveyi karıştırıyorsun hocam. Resepsiyonu arayınca eline ne geçiyor gülüp tatmin olmaktan başka? Oradaki emekçinin çalışmasına engel oluyorsun. Hakka giriyorsun. Ha banane diyorsan senin bileceğin iş. Ben şikayete gitsem neye yarar ne demek? Varsa kanıtın git savcılığa şikayette bulun floryayi ara diyen olmadı ki sana
Görüşünü anlıyorum ama tam olarak katılmıyorum. Resepsiyondakilerin suçu yok ama ben yalan söyleyenin birinin şirketinde asla çalışmam

Sen yalan söyleyen birinin yerinde çalışırmısın? Ben çalışmam. Herkezin görüşüne saygılıyım. Sonuçta en önemlisi Galatasaray
Hahah hocam çok komik bir adamsın sen ya. Aynen resepsiyondaki adam hemen istifa etsin. Ailesi de sorunca Dursun Özbek Galatasaraylilara yalan söylüyor böyle bir yerde çalışamam fatura erzak vs boşverin önemli olan Galatasaray diyecek değil mi :))

Hahah hocam çok komik bir adamsın sen ya. Aynen resepsiyondaki adam hemen istifa etsin. Ailesi de sorunca Dursun Özbek Galatasaraylilara yalan söylüyor böyle bir yerde çalışamam fatura erzak vs boşverin önemli olan Galatasaray diyecek değil mi :))
Aynen öyle demek istediğim

zenite 3 mılyon teklif edip itibarımızı yerle bir eden dursun özbek istifa etmelidir

2004-2005te saidou ve ümit karani kiralamak hangi dehanın işiydi?2 maç alsan sampiyondun

Resepsiyonda arayan adam telefonu açinca kovacaklar mı da ne alaka yav adam görevini yapmış oluyor teknik olarak orada o gelen telefonu açarak zaten kimin aradıgından ona ne işini yaptı o.

Resepsiyonda arayan adam telefonu açinca kovacaklar mı da ne alaka yav adam görevini yapmış oluyor teknik olarak orada o gelen telefonu açarak zaten kimin aradıgından ona ne işini yaptı o.
Bi de sanki küfür ettik algısı yapıyolar. Medeni bir şekilde Dursun başkanı istifaya çağrıyorum iletebilirmisinis dedim. Resepsiyondaki kişide gayet olumlu karşıladı isteğimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt