- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Doue kim Allah aşkına gelse seneye Kayserispor'a kiralasak kimse sasirmaz bu adamın bizim kapımızda yatması lazım gelmek için nasıl bir capsizsiniz yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yalan söyleyen birinin yerinde çalışırmısın? Ben çalışmam. Herkezin görüşüne saygılıyım. Sonuçta en önemlisi GalatasarayO zaman git mahkemeye başvur
İşçi emekçiyle uğraşmayın
marek heinz,ilic,ragıp,altan,saidou kiradan döndü ümit karan ile.Kimi almıştık o sene Herg
Heinz mıydı
Aynen ülkenin imkanı çok iyiSen yalan söyleyen birinin yerinde çalışırmısın? Ben çalışmam. Herkezin görüşüne saygılıyım. Sonuçta en önemlisi Galatasaray
Görüşünü anlıyorum ama tam olarak katılmıyorum. Resepsiyondakilerin suçu yok ama ben yalan söyleyenin birinin şirketinde asla çalışmamAtla deveyi karıştırıyorsun hocam. Resepsiyonu arayınca eline ne geçiyor gülüp tatmin olmaktan başka? Oradaki emekçinin çalışmasına engel oluyorsun. Hakka giriyorsun. Ha banane diyorsan senin bileceğin iş. Ben şikayete gitsem neye yarar ne demek? Varsa kanıtın git savcılığa şikayette bulun floryayi ara diyen olmadı ki sana
Hahah hocam çok komik bir adamsın sen ya. Aynen resepsiyondaki adam hemen istifa etsin. Ailesi de sorunca Dursun Özbek Galatasaraylilara yalan söylüyor böyle bir yerde çalışamam fatura erzak vs boşverin önemli olan Galatasaray diyecek değil miSen yalan söyleyen birinin yerinde çalışırmısın? Ben çalışmam. Herkezin görüşüne saygılıyım. Sonuçta en önemlisi Galatasaray
Çalıştığın yeri özelden atar mısın? Bir tane yalan veya illegal haber bulursam yarin istifa edecek misin?Görüşünü anlıyorum ama tam olarak katılmıyorum. Resepsiyondakilerin suçu yok ama ben yalan söyleyenin birinin şirketinde asla çalışmam
Aynen öyle demek istediğimHahah hocam çok komik bir adamsın sen ya. Aynen resepsiyondaki adam hemen istifa etsin. Ailesi de sorunca Dursun Özbek Galatasaraylilara yalan söylüyor böyle bir yerde çalışamam fatura erzak vs boşverin önemli olan Galatasaray diyecek değil mi)
Kime mi kimi midursunla kime alcan
Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişandır, cuma mübarek gün...
Bi de sanki küfür ettik algısı yapıyolar. Medeni bir şekilde Dursun başkanı istifaya çağrıyorum iletebilirmisinis dedim. Resepsiyondaki kişide gayet olumlu karşıladı isteğimiResepsiyonda arayan adam telefonu açinca kovacaklar mı da ne alaka yav adam görevini yapmış oluyor teknik olarak orada o gelen telefonu açarak zaten kimin aradıgından ona ne işini yaptı o.