Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24ü üstadHazirlik maci ne zmn ya
Hoca iyi sapladi bitirim 2liye gecen sefer
Konussun da keyiflenelim, artik savunma asamasini gecti heralde
McKennie'ye 8 milyon verilse çok derdim. Kim beğeniyor bu adamı anlamadım.McKennie'nin durumunu biraz araştırdım. Kontratının son yılı ve Juventus oyuncuyu satmak istiyor.
Arabistan'dan, Everton'dan ve N.Forest'tan gelen teklifler ilgisini çekmemiş. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyormuş.
10-15 milyon euro bonservis ve 3-4 milyon euro yıllık bandında hallederiz
Hasan Çamilic transferi yatmış mı
kaynak nedir
Mumya mı oldun umut bütün gün?Bugün ne yaşandı da nöbet ilerlemiyor galiba vahim durumlar var.
Bugün Terim görevde olsa, camı çerçeveyi indirmişti muhtemelen. Ardından görevden alınır ve seçimli kurultaya giden sürecin fitilini ateşlerdi.Bu tarz durumlardan sonra genellikle Fatih Terim yönetime tepki için bombok bir adamı o mevkiye koyar maça çıkardı ama malesef o cesaret okanda yok

Vildan'a her daim kesiktim SergCanı sıkılanlar için sağa 2005 nisan mayıs programlarını izleyin.ozlem tekin ve aysel gurelin,Vildan ataseverin olduğu bölüm efso.bastan sona komik
Çok malca işler. Sonra 20lik bebelerin götü başı oynamaya başlıyor işte.Adı geçen her topçunun kişisel sosyal medya hesaplarını spam yağmuruna tutan kitlenin, kulüp adına ciddi bir antipati yarattığını düşünüyorum.
Jelert yorumlara kapatmış gitmişler sevgilisinin fotosunun altına spam yapmışlar. Akılsızlık resmen.Adı geçen her topçunun kişisel sosyal medya hesaplarını spam yağmuruna tutan kitlenin, kulüp adına ciddi bir antipati yarattığını düşünüyorum.
Bugün keyif yaptım artık yangını saldım ne halleri varsa görsünler.Mumya mı oldun umut bütün gün?
Zaga programı,Vildan webcam kiziymiş önceden,acayip şaşırdım.program inanılmaz özgür ve komik telefonla bağlnanlarVildan'a her daim kesiktim Serg
4 ağustosta rabiot gelirse ne yaparsınBugün keyif yaptım artık yangını saldım ne halleri varsa görsünler.
10 gün once falan mctominay mevzuyken,istesek su an bitirecegimjz isimler var dedi hatipoglu.doue bitecek derken jelert bitiyo diye haber düştü.bugunde baya yol katettigimiz ismler var dedi,yalan soylemiyo herif ama is bitirici olmalilar artik
Muhabir uydurmasiDoue listenin başında haberide koca bi yalandı bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi