Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ne yaşandı da nöbet ilerlemiyor galiba vahim durumlar var.

McKennie'nin durumunu biraz araştırdım. Kontratının son yılı ve Juventus oyuncuyu satmak istiyor.

Arabistan'dan, Everton'dan ve N.Forest'tan gelen teklifler ilgisini çekmemiş. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyormuş.

10-15 milyon euro bonservis ve 3-4 milyon euro yıllık bandında hallederiz
McKennie'ye 8 milyon verilse çok derdim. Kim beğeniyor bu adamı anlamadım.

Bu tarz durumlardan sonra genellikle Fatih Terim yönetime tepki için bombok bir adamı o mevkiye koyar maça çıkardı ama malesef o cesaret okanda yok

Bu tarz durumlardan sonra genellikle Fatih Terim yönetime tepki için bombok bir adamı o mevkiye koyar maça çıkardı ama malesef o cesaret okanda yok
Bugün Terim görevde olsa, camı çerçeveyi indirmişti muhtemelen. Ardından görevden alınır ve seçimli kurultaya giden sürecin fitilini ateşlerdi.

Mckennieyi istemiyorsa bu arkadas gelsin

Gecen sene kadavra alcantarayi istiyordu herif topu birakti tek maca cikamayip

Para yok diyen yönetici veya başkan çıksın tek tek hesap versin o 150 milyon euro nereye gitti. Sakın haaa limit mimit b. birliği zart zurt demesinler, direk salak desinler bize.

Biz beceriksiziz, yapamıyoruz çapımız yetmiyor desinler, kalkar ayakta alkışlarım.

Canı sıkılanlar için zaga 2005 nisan mayıs programlarını izleyin.ozlem tekin ve aysel gurelin,Vildan ataseverin olduğu bölüm efso.bastan sona komik

10 gün once falan mctominay mevzuyken,istesek su an bitirecegimjz isimler var dedi hatipoglu.doue bitecek derken jelert bitiyo diye haber düştü.bugunde baya yol katettigimiz ismler var dedi,yalan soylemiyo herif ama is bitirici olmalilar artik

Doue listenin başında haberide koca bi yalandı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt