Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert yorumlara kapatmış gitmişler sevgilisinin fotosunun altına spam yapmışlar. Akılsızlık resmen.
Çok malca işler. Sonra 20lik bebelerin götü başı oynamaya başlıyor işte.
Yazın transfer duyurusu yapan Sky Sports muhabiri Jo Wilson bile hala taciz altında. Kontrolden çıkmış bir taciz durumu var ortada. Sempatik falan da değil. Doue de kapamış mesela son gönderisinde yorumları. Ziyech, Nelsson ve eşi de yaptı aynı şekilde.

Her insan sevmez bu tip işleri.

Yazın transfer duyurusu yapan Sky Sports muhabiri Jo Wilson bile hala taciz altında. Kontrolden çıkmış bir taciz durumu var ortada. Sempatik falan da değil. Doue de kapamış mesela son gönderisinde yorumları. Ziyech, Nelsson ve eşi de yaptı aynı şekilde.

Her insan sevmez bu tip işleri.
Geçen yazmıştım ülke olarak çok cahiliz. Doğal olarak bu cahillerden tonlarca taraftarımız içinde de var. 5-6 sene önce sosyal medya yasağı gelse deli gibi tepki gösterirdim de şuan kesinlikle birşeyler yapılması lazım. Her konuda müthiş kötü durumdayız. En azından tek hesapla tc falan bağlanıp girilsin. Olası bir İstanbul depreminde bile kimseye ulaşılmaz sosyal medyada yardım çağrısı atamaz insanlar bu malca davranan insanlardan dolayı.

Neyseki jelerti istiyorsak bitme ihtimali yüzde yüz,4 gün önce de dedim

Bu seneki Fener ordusu sanırım transfer yapamayalım diye sağı solu parayla şişiriyor. Bu haberdeki art niyet de adamin sozlesmesinin 2027 ye kadar olduğuna vurgu yapılmış olması.

Misal bu haberin sonunda Jelert Galatasaray a gitmek istiyor yazsaydı ne olurdu? Adamlarin eli kolu bağlanırdi bir şekilde.

Peki böyle sözleşmeye vurgu yapılınca noluyor? Ee zaten uzunca sozlesmemiz var fiyatimiz 15 diyip ya bizimkileri soydurup diğer mevkilere adam alamamak ya da vazgeçtirip çöp adam aldırmak.

Yönetimimiz aşırı kötü onda hem fikiriz ama ben bu sene yerli yabanci spor basını tarafından da saldırıya ugradigimizi düşünüyorum. Misal bugün hangi yabanci hangi Türk basin mensubuna alkış atmış buna bakmanız yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt