- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Belki jelertde fiyat dussunler diye doue kullanildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tayyarelerimizin zevkinin aynı olması beni ürkütüyor. Mekanda karşılaşmayız umarım, yoksa bir tayyare boynu bükük ayrılmak zorunda kalacakVildan'a her daim kesiktim Serg
Bu vizyonsuzların 1 transferine kanacak değilim Rabiot gelmişse Barış'ı bile satarlar diyip kenarda beklerim.4 ağustosta rabiot gelirse ne yaparsın
Muhabir uydurmasi
Jelert yorumlara kapatmış gitmişler sevgilisinin fotosunun altına spam yapmışlar. Akılsızlık resmen.
Yazın transfer duyurusu yapan Sky Sports muhabiri Jo Wilson bile hala taciz altında. Kontrolden çıkmış bir taciz durumu var ortada. Sempatik falan da değil. Doue de kapamış mesela son gönderisinde yorumları. Ziyech, Nelsson ve eşi de yaptı aynı şekilde.Çok malca işler. Sonra 20lik bebelerin götü başı oynamaya başlıyor işte.
Beklemekte haklılar onlariNet bissaka ve bayerndeki bek var bence liste başlarında
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tek yumrukla amel defterini dürerim Kolap!!!Tayyarelerimizin zevkinin aynı olması beni ürkütüyor. Mekanda karşılaşmayız umarım, yoksa bir tayyare boynu bükük ayrılmak zorunda kalacak
Geçen yazmıştım ülke olarak çok cahiliz. Doğal olarak bu cahillerden tonlarca taraftarımız içinde de var. 5-6 sene önce sosyal medya yasağı gelse deli gibi tepki gösterirdim de şuan kesinlikle birşeyler yapılması lazım. Her konuda müthiş kötü durumdayız. En azından tek hesapla tc falan bağlanıp girilsin. Olası bir İstanbul depreminde bile kimseye ulaşılmaz sosyal medyada yardım çağrısı atamaz insanlar bu malca davranan insanlardan dolayı.Yazın transfer duyurusu yapan Sky Sports muhabiri Jo Wilson bile hala taciz altında. Kontrolden çıkmış bir taciz durumu var ortada. Sempatik falan da değil. Doue de kapamış mesela son gönderisinde yorumları. Ziyech, Nelsson ve eşi de yaptı aynı şekilde.
Her insan sevmez bu tip işleri.
Senin zevkinde kolpadir ahmetimTayyarelerimizin zevkinin aynı olması beni ürkütüyor. Mekanda karşılaşmayız umarım, yoksa bir tayyare boynu bükük ayrılmak zorunda kalacak
Kopenhag'ın veya Jelert'in yerinde olsam fiyat artırırım. Doue işi bozulup tekrar bana geldiysen, eski fiyatı bekleme derim.Yasak kaynak
"Shit Tier" kategorisindeki isimleri ısrarla paylaşmanızın bir sebebi var mı. Maksat konu renklensin ise eyvallah.[yasak kaynak]
Bu seneki Fener ordusu sanırım transfer yapamayalım diye sağı solu parayla şişiriyor. Bu haberdeki art niyet de adamin sozlesmesinin 2027 ye kadar olduğuna vurgu yapılmış olması.[yasak kaynak]