Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman ibram görmesinMuslera
Davidson Nelsson A. B.
Barış Torreira ??? Köhn
Kerem Wilf
M. İ.
sağ bek diye tutturmağa ve o kdr para vermeğe gerek yok
orta sahaya lucas toreira gibi bi herif bulursak şık bir ekip oluyoruz görüldüğü üzra
Tarkanin şımarık şarkısını küfürlü söylemişler 90larda tribünlerde cimbom bilmem ne yapar,yakalarsam muah diyeGalatasaraylı olunmaz
Galatasaraylı doğulur
Galatasaraylı olmayanlar
.... çocuğudur
Berkan Kutlu seni yeterince g.t etmedi mi yavLevent Tüzemen:”Sosyal medyada paralar nerede deniyor. Bir haddinizi bilin ya.”
Levent Tüzemen:”Galatasaray başkanıyla konuşurken haddinizi bileceksiniz. Rakip transfer yapıyor diye transfer yangını ne kadar doğru?”
Bok gibi topçu zatenBeddualarla çok sürmez futbol omru bebenin
Yalaka herif. Al sana hadLevent Tüzemen:”Sosyal medyada paralar nerede deniyor. Bir haddinizi bilin ya.”
Levent Tüzemen:”Galatasaray başkanıyla konuşurken haddinizi bileceksiniz. Rakip transfer yapıyor diye transfer yangını ne kadar doğru?”
Öyle olur zaten ona şüphe yok, ama solda Berkan sağda barış gorerek değil, adam gibi mevkilere gerçek oyuncuları alınsın. Amaç play-off gecmekse geçen sene şişko ocardi tek başına geçti zaten.Gün doğmadan neler doğar
Bir bakmışssın rabiot ve jelert gelmiş herkesin yüzü gülüyor
Clde play off geçilmiş fb elenmiş anasının hörekesini görmüş
Morinyonun kredisi azalmış ali koç delleniyor beni siven yok mu diyor
Nesir için golcü diye aldık çamaşır makinesi çıktı demeler falan
Ali ile acunun arası açılıyor acunu acur gibi yiyorlar falan keşke gerçek olsa
Ne güzel olurdu
bafer buneyBaris ivedi sekilde kampa katiliyosun arslanim
Kene hayvanını incelemeni tavsiye ederim. Sülükler de ilginçtir. Bu tarz parazitlere bazı balık turleride örnek verilebilir. Hatta virüsü, mantarı vs. hostu öldürene kadar sömüren çok yaratık varBir şey sormak istiyorum;
90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.
2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.
2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.
2020'lere girdik, yine para yoktu.
2024. Para yok.
Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu
Durumu hiç iyi değil gibiBaris ivedi sekilde kampa katiliyosun arslanim
35 yıllık ömrümü anlatmışsın üstatBir şey sormak istiyorum;
90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.
2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.
2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.
2020'lere girdik, yine para yoktu.
2024. Para yok.
Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu