Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen:”Sosyal medyada paralar nerede deniyor. Bir haddinizi bilin ya.”

Levent Tüzemen:”Galatasaray başkanıyla konuşurken haddinizi bileceksiniz. Rakip transfer yapıyor diye transfer yangını ne kadar doğru?”
Berkan Kutlu seni yeterince g.t etmedi mi yav

a haberde çalışan birini ciddiye almayınız
mide bulandırır

GTGHSnRWIAAcvuF

mood

Ulan eskiden muhabirler İtalya,İngiltereye filan gider, oradan bildirirdi transfer haberlerini. Irmak Kazuk tu galiba hatırlıyorum; Sneijder in evinin önünde nöbet tutmuştu adam.
Şimdikiler arıyor menajeri, yönetimden birini soruyor sonra üfür babam üfür. Sorsan gazeteciler.

Gün doğmadan neler doğar

Bir bakmışssın rabiot ve jelert gelmiş herkesin yüzü gülüyor

Clde play off geçilmiş fb elenmiş anasının hörekesini görmüş

Morinyonun kredisi azalmış ali koç delleniyor beni siven yok mu diyor

Nesir için golcü diye aldık çamaşır makinesi çıktı demeler falan

Ali ile acunun arası açılıyor acunu acur gibi yiyorlar falan keşke gerçek olsa

Ne güzel olurdu
Öyle olur zaten ona şüphe yok, ama solda Berkan sağda barış gorerek değil, adam gibi mevkilere gerçek oyuncuları alınsın. Amaç play-off gecmekse geçen sene şişko ocardi tek başına geçti zaten.

Bir şey sormak istiyorum;

90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.

2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.

2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.

2020'lere girdik, yine para yoktu.

2024. Para yok.

Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu
Kene hayvanını incelemeni tavsiye ederim. Sülükler de ilginçtir. Bu tarz parazitlere bazı balık turleride örnek verilebilir. Hatta virüsü, mantarı vs. hostu öldürene kadar sömüren çok yaratık var

Bu haftanın seçilmiş şanslıları da Levent ile Kaya denilen zerzevat. Taraftara atar gider yapmak falan hayırdır ya.

Ben kombinemi alıp maça gidiyorsam, formamı alıp görevimi yapıyorsam, Galatasaray başkanlık makamında oturan kişi de verdiği sözü tutacak bu kadar basit.

Bu senede bu moda oldu sanırım. Gazetecileri kullanıp taraftara had bildirme çabası.

Bir şey sormak istiyorum;

90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.

2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.

2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.

2020'lere girdik, yine para yoktu.

2024. Para yok.

Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu
35 yıllık ömrümü anlatmışsın üstat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt