Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Jelert sançez nelson köhn
Toreira gravenberch
Ziyech mertens barış
İkardi

images.jpeg

Etkileşim için olan normal bir video bile ağır bir şekilde eleştiriliyor. Zaten eleştirilecek tonla iş var her şeye bu kadar takılmaya da ne gerek var bilemedim. Takım başarılı olmasın diye dua edecekler bile var sanırım bu sezon.
takım başarılı olmasın diye dua edenler floryayı 3 kuruşa vermek için takla atanlarla aynı yalnız

bunları savunmak için takla atanlara girmiyorum bile

o zaman 09:00 da tviit görmezsek 09:08 açıklaması bekleyecek millet....

şaka bir yana ağustos sonlarına kadar tahminen CL öncesine kadar 8 işi sürebilir valla şaşırmam.

dirket yönetimin iş bitirme kabiliyeti ile alakalı değil. Her ne kadar onunda etikisi büyük olsada aradığımız oyuncuyu bulmak zor bir iş.(komple transfer süreci olarak).

Ağustos başı son düzlükte olması lazım yönetimin o yüzden 8 konusunda. becerebilirler mi muamma. güven vermiyorlar

takım başarılı olmasın diye dua edenler floryayı 3 kuruşa vermek için takla atanlarla aynı yalnız

Öyle mi? 1 milyar dolar falan diyen Rezan, Sühey Batum ne oldu da hasılat paylaşımı ve min %50'yi kabul etti?

takım başarılı olmasın diye dua eden direk sensin

hayattaki tek eglencen negatiflik üzerinden like toplamak

takım başarılı olmasın diye dua eden direk sensin

hayattaki tek eglencen negatiflik üzerinden like toplamak
hahadhgah ben sadece bu yönetime negatifim

geçen sene fb puan kaybetmez gitti şampiyonluk diye ağlayanlarla göğüs göğüse çarpışan yegane insanlardan biriydim

bi trollden bu yaftayı yemek gurur olur ayrıca sadece.

Avrupa Şampiyonası ve güncel tarihe bakarsak yangın tayfa olmaya gerek yok fakat bu kadar yangın çıkarılması başka sebeplere dayanıyor. Florya mevzusu, Kemerburgaz'ın hazır olmaması, Bankalar Birliği, geçen seneden beri eksik olan 8 numara ve sağ bek derken güven kalmıyor. En ufak bir gecikmede taraftar haklı olarak patlıyor.

Yoksa güncel kadromuz 1-2 eksik hariç çok kaliteli seviyede.
Her konu birbirinden farklı. Diğer konular birbiriyle ilintili olsa da takım ve transfer konusu bu konularla bağdaşlaştırılmamalı. Ne yazık ki yaptığımız şey diğer yönetimsel sıkıntıları saha içerisine taşımak. Başka hiçbir şey değil. Ve ben eminim ki bu yönetim değil başka bir yönetim de olsa süreç aynı şekilde devam edecek. Herkesin yapması gereken eleştirmek olmalı veya doğru düşündüğü yolu ifade etmek olmalı. Düşman olmaya gerek yok. Takımdaki en güvendiğimiz isim Okan Buruk taraftar bir şeyler anlatmaya çalışıyor. En azından onun sözlerini ciddiye alıp biraz kendimizi de yumuşatmamız gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt