- 20 Mayıs 2011
- 22.120
- 9.506
- 1.623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takım başarılı olmasın diye dua edenler floryayı 3 kuruşa vermek için takla atanlarla aynı yalnızEtkileşim için olan normal bir video bile ağır bir şekilde eleştiriliyor. Zaten eleştirilecek tonla iş var her şeye bu kadar takılmaya da ne gerek var bilemedim. Takım başarılı olmasın diye dua edecekler bile var sanırım bu sezon.
demek aslında doue 'de de iş bitti havasında takıldı yönetim - son düzlükte gol yediler işi bitirdiklerini sanıp.09.02 boşuna değilmiş
Öyle mi? 1 milyar dolar falan diyen Rezan, Sühey Batum ne oldu da hasılat paylaşımı ve min %50'yi kabul etti?takım başarılı olmasın diye dua edenler floryayı 3 kuruşa vermek için takla atanlarla aynı yalnız
bunları savunmak için takla atanlara girmiyorum bile
takım başarılı olmasın diye dua eden direk sensintakım başarılı olmasın diye dua edenler floryayı 3 kuruşa vermek için takla atanlarla aynı yalnız
bunları savunmak için takla atanlara girmiyorum bile
onlarla ne alakaÖyle mi? 1 milyar dolar falan diyen Rezan, Sühey Batum ne oldu da hasılat paylaşımı ve min %50'yi kabul etti?
hahadhgah ben sadece bu yönetime negatifimtakım başarılı olmasın diye dua eden direk sensin
hayattaki tek eglencen negatiflik üzerinden like toplamak
Torreiranın canı çıktı o bile yanına adam isteyip twit atmış...
Her konu birbirinden farklı. Diğer konular birbiriyle ilintili olsa da takım ve transfer konusu bu konularla bağdaşlaştırılmamalı. Ne yazık ki yaptığımız şey diğer yönetimsel sıkıntıları saha içerisine taşımak. Başka hiçbir şey değil. Ve ben eminim ki bu yönetim değil başka bir yönetim de olsa süreç aynı şekilde devam edecek. Herkesin yapması gereken eleştirmek olmalı veya doğru düşündüğü yolu ifade etmek olmalı. Düşman olmaya gerek yok. Takımdaki en güvendiğimiz isim Okan Buruk taraftar bir şeyler anlatmaya çalışıyor. En azından onun sözlerini ciddiye alıp biraz kendimizi de yumuşatmamız gerekir.Avrupa Şampiyonası ve güncel tarihe bakarsak yangın tayfa olmaya gerek yok fakat bu kadar yangın çıkarılması başka sebeplere dayanıyor. Florya mevzusu, Kemerburgaz'ın hazır olmaması, Bankalar Birliği, geçen seneden beri eksik olan 8 numara ve sağ bek derken güven kalmıyor. En ufak bir gecikmede taraftar haklı olarak patlıyor.
Yoksa güncel kadromuz 1-2 eksik hariç çok kaliteli seviyede.
8 numarayı kim giyiyor bizde?Takımı güçlendirecek asıl kritik hamle orta saha
Batshuayi ve Jelert’le önemli eksikler kapatıldı ama geçen seneki şampiyon kadroyu Avrupa’da iş yapacak hale getirecek anahtar mevki 8 numara