Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orkunmu hakanmı diye sorsan 100 kere orkun derim

ama ikisinede 30 gömmem

saçmalık ikisininde max ederi 10 milyon bonservis 2-3 milyon maaş

bunlar fark yaratacak topçular değil

boş işler
Yaşı yüzünden diyorsan olabilir de futbolculuğu Hakan'ın Orkun'u 3'le çarpar. Orkun'u bizim milli takımın bile çehresini değiştiremiyor ama Hakan ile ve onsuz milli takım bile farklı oluyor hiç katılmam oyunculukları konusundaysa.

Di Marzio haberi bence doğru kimse haber yapmıyor İtalyan medyasinda şuanda gündem düşmüş durumda Fabrizo bile YouTube yayininda Osimhenden hiç bahsetmedi şuan herşey bekliyor durumda.
Beklemiş durumda hersey ama gorusme olacaktı bugun.ayrica di marzionun vukuat cok

Heyecani bile güzeldi
1752165304845.webp

Hakan nasil fark yaratamiyor birader

Sarhos mu izliyosun maclari acaba

Gecen sezon ballon dorda ilk 20de olan adamdan bahsediyosun + orkunla kiyaslayip bide uzerine orkun diyosun

Reconun keroyu dunyanin en iyi futbolcusu gibi gormesi bile senin şu yazdiklarinin yaninda daha normal kaliyor

Ne iciyosunuz abi siz

ya gelsin oynasın ilk sen sallarsın
sağa sola boş pas yapıyor diye

şu sistem takımlarında oynaysn topçuları oynadıkları takımlara göre değerlendirin
biz öyle bir futbol oynamıyoruz

size göre frankowski müthişdi sallai efsaneydi jelert uçuyordu

ben 3 senedir kime takıyorsam önce tepki yiyorum sizlerden sonra bir zaman sonra hepiniz aynı yola geliyorsunuz

ben bıktım siz bıkmadınız

Kavukcu ve gardi ordayken neden durduralım gorusmeleri anasını satayım
Sonra da müzakereler devam ediyo diyo ne tür bi şizofreni bu .

ya gelsin oynasın ilk sen sallarsın
sağa sola boş pas yapıyor diye

şu sistem takımlarında oynaysn topçuları oynadıkları takımlara göre değerlendirin
biz öyle bir futbol oynamıyoruz

size göre frankowski müthişdi sallai efsaneydi jelert uçuyordu

ben 3 senedir kime takıyorsam önce tepki yiyorum sizlerden sonra bir zaman sonra hepiniz aynı yola geliyorsunuz

ben bıktım siz bıkmadınız
Inter ok da Milan sistem takımı falan değildi, orada da çatır çatır oynuyordu

Hakan’ı çok küçümsüyorsunuz, bok atıldığı MT kariyerinde bile bıraktığında tarihin en çok oynayan ve en çok gol atan üçüncü topçusu olacak muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt