Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.457
- 8.802
- 1.698
Heyecani bile güzeldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşı yüzünden diyorsan olabilir de futbolculuğu Hakan'ın Orkun'u 3'le çarpar. Orkun'u bizim milli takımın bile çehresini değiştiremiyor ama Hakan ile ve onsuz milli takım bile farklı oluyor hiç katılmam oyunculukları konusundaysa.orkunmu hakanmı diye sorsan 100 kere orkun derim
ama ikisinede 30 gömmem
saçmalık ikisininde max ederi 10 milyon bonservis 2-3 milyon maaş
bunlar fark yaratacak topçular değil
boş işler
Beklemiş durumda hersey ama gorusme olacaktı bugun.ayrica di marzionun vukuat cokDi Marzio haberi bence doğru kimse haber yapmıyor İtalyan medyasinda şuanda gündem düşmüş durumda Fabrizo bile YouTube yayininda Osimhenden hiç bahsetmedi şuan herşey bekliyor durumda.
sana soracak halim yok , boş olduğunu düşünüyorsan engelleyebilirsin.Terbiyesizliğin lüzumu yok.teminat mektubu neden vermiyoruz onu dusundun mu hic? sandigin kadar kolay olsa neden vermiyoruz, bunu düşünüdun mu? bos bos elestiri yapma
tüm avrupa herifin rezilligini biliyo bizlik bisi yokulan rezil etti bizi awrupaya
şerefsiz de la
Heyecani bile güzeldi
Hakan nasil fark yaratamiyor birader
Sarhos mu izliyosun maclari acaba
Gecen sezon ballon dorda ilk 20de olan adamdan bahsediyosun + orkunla kiyaslayip bide uzerine orkun diyosun
Reconun keroyu dunyanin en iyi futbolcusu gibi gormesi bile senin şu yazdiklarinin yaninda daha normal kaliyor
Ne iciyosunuz abi siz
Inter ok da Milan sistem takımı falan değildi, orada da çatır çatır oynuyorduya gelsin oynasın ilk sen sallarsın
sağa sola boş pas yapıyor diye
şu sistem takımlarında oynaysn topçuları oynadıkları takımlara göre değerlendirin
biz öyle bir futbol oynamıyoruz
size göre frankowski müthişdi sallai efsaneydi jelert uçuyordu
ben 3 senedir kime takıyorsam önce tepki yiyorum sizlerden sonra bir zaman sonra hepiniz aynı yola geliyorsunuz
ben bıktım siz bıkmadınız