Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teminat demeyen başka gazete ve yer kaldı mı?ya da transfer beklemede diyen..

Buyursunlar

Serbest kalma kalkınca bu Laurentiis denen herif 90 istiyorum diye tutturmasın

Serbest kalma bedeli nakit ödemedir. Bizi sıkıştırmasının sebebi gelecek teklifler daha da düşecek. Oyuncu belki tamamen gemileri yakacak öyle alt takıma attım da diyemiyorsun. Geçici bir lisans bile alabilir herif.

Gardi bile bu işi çözemiyorsa kii ben çözüleceği ve transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum, napoli kulübünün ve başkanının ne büyük bir dallama olduklarını varın siz söyleyin.

Para varken bile çözemiyoruz.fatih hocamız olsa basimizda,napoli forvet almadan osimheni satmazdı kesin.8 eylule kadar beklerdik

Engeller nekadar zor olursa aşıkların kavuşması bir okadar coşkulu olur. Kop gel osimhen

Teminat tamamen oyalama taktiği serbest kalma bedelini ortadan kaldırıp pazarlıklarla istenen ücreti arttırma çabaları var

De lorentis denen hıyara biraz insanlık da öğretirdi belki .
Yarım saatlik bir sohbetin ardından De Lorentis'i paranın pulun boş, önemli olan yegane şeyinse sevmek, sevilmek ve gönül kazanmak olduğuna ikna eder, Osimhen'in yanında Anguissa'yı da hediye ettirirdi.

Her yayında Osi'nin parası hazır diye alt yazı geçtiriyordun Erinoooo.

YYiwlOwr_400x400.jpg
Bunu diyenlerle alay etmek için diyordu bunu tam tersi adam ironi yapıyor

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anguissa, Partey, Kante ne bileyim şu milanda ki loftus cheikh fark yaratsn adamlar bu ülkede

bana trde 1 tane temposuz sağa sola pas verip efsaneleşen bir ortasaha söyleyin YOK

bakın bizde sarada tam olarak kimsenin içine sinmiyor
kendimizi kandırıyoruz sadece

ama torreira ve lemina için tapınıyoruz

niye güçlüler, hırslılar savaşıyorlar boş boş paslaşmazlar sırf istatistik kasmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt