Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya sırf iyi niyetle hareket edip o kadar yol kat ediyoruz, anlaşma için bize doğru bir adım bile atmıyorlar. Tiksindim bu heriflerden, istediklerini vermek istemiyorumYav geçen sene bile 100 isteyemedi kimseden en yakın Araplardı onların da verdiği parayı fesih bedeli olarak kabul ettirdi.
Zorlamasının sebebi 75 bile isteyemeyecek olması. Araplar bile artık 50-60 diyecek adamların zaten olayı oyuncuya çok verip bonservisi düşük vermek.
O kapı dahi kapanıyor ki adam 2 senedir gitmek istemiyor işte araplara ne yapacak köle olarak mı gönderecek.
Avrupada da gyökeres için bile(herif 60 gol attı bu sene) herifler 55 veriyor üstünü veren yok.
İtalyadan juveye satamıyorum diyor zaten ki o kadar veremezler de.
Madrid bile mbappe için 2 sene bekledi. Arapların piyasaya girmesinden sonra avupalı da akıllandı 23 yaş altı olmadığı sürece yüksek bonservis girmiyorlar artık çünkü geri dönüşü yok.
Oda olur anam oda olur. Yeterki osiyi alalimKiralık seçenekleri de mevcut bjk' nin yaptığı gibi
Lise sınıfının yaş ortalaması 45 falandı, neler izlettiler bizecast seçimine bak. öğrenci hocadan yaşlı :d
Ben yine garantiye aldim kendimi yoksa 35-40 bile cikabilir dedigin gibi.En az 40 cikmali buradan
Jelert ya da Franko'dan 1 tanesi olur gibi - tahminen JelertZaten su listeden 25-30 cikar:
Jelert
Frankowski
Cuesta
Nelsson
Zaniolo
Lan sushi
Henüz Veronika mertebesine erişmedi daha o bambaşka biteydi bu son teklifide yokuş yaparsa yeni üstat de laurintisveronica rabiot mu daha büyük ortam evladı,
laurentis mi?
buyuralım sohbete
Rahat olun der tabi 40 milyon gömdük suşi baba yarım dana yesin diyeRahat olun diyo.