Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim muhabirler diger takimlari yorumlamaya basladiklarina göre bittik

Yav geçen sene bile 100 isteyemedi kimseden en yakın Araplardı onların da verdiği parayı fesih bedeli olarak kabul ettirdi.
Zorlamasının sebebi 75 bile isteyemeyecek olması. Araplar bile artık 50-60 diyecek adamların zaten olayı oyuncuya çok verip bonservisi düşük vermek.

O kapı dahi kapanıyor ki adam 2 senedir gitmek istemiyor işte araplara ne yapacak köle olarak mı gönderecek.

Avrupada da gyökeres için bile(herif 60 gol attı bu sene) herifler 55 veriyor üstünü veren yok.

İtalyadan juveye satamıyorum diyor zaten ki o kadar veremezler de.

Madrid bile mbappe için 2 sene bekledi. Arapların piyasaya girmesinden sonra avupalı da akıllandı 23 yaş altı olmadığı sürece yüksek bonservis girmiyorlar artık çünkü geri dönüşü yok.
Ya sırf iyi niyetle hareket edip o kadar yol kat ediyoruz, anlaşma için bize doğru bir adım bile atmıyorlar. Tiksindim bu heriflerden, istediklerini vermek istemiyorum

Hadi yapın transferleri de şu ikiz dingilleri şöyle kafa kafaya çarpıştıralım:

3183.webp

veronica rabiot mu daha büyük ortam evladı,
laurentis mi?

buyuralım sohbete

Sergen nerede ya iki bişeyler yapsın bi gelecek falan baksın rahatlayalım

Zaten su listeden 25-30 cikar:

Jelert
Frankowski
Cuesta
Nelsson
Zaniolo
Jelert ya da Franko'dan 1 tanesi olur gibi - tahminen Jelert
Cuesta inşallah
Nellson inşallah

Zani'yi bence hoca mecbur kalmazsak ya da kendi gene kafada gidicem ben diye tutturmazsa tutacak gibi.

BAY ile ilgili endişem büyük gidecek diye. Çünkü teklif olsa bile bu yönetim iyi pazarlayamacak. Napoli süreci vs bir şey öğretmeyecek hatta. (misal istediler 40 istemek gerek mesela - her oyuncunun kapısı 15 20 lerden açılan ortamda - tabii BAY değerlendirmek istiyorum derse)

Buchi bosa paylasmadi

Bitti bu is artik hayirli olsun

15 ilk peşinat vereceğine 40 verirsen tam acemilik olur petrovic alırdık o paraya kavukçuuuuuuuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt