Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet herkes uyudu anlaşılan - bekleyecek bir şey yok gibi.

iyi nöbetler.

75 milyon Euro'ya Osimhen'i almak o parayı güvence altına almakla eş değer

Osimhen'e niye bu kadar para verdim diye asla pişman olmazsın

8 milyona Cuesta'yı almaktan çok daha mantıklı bir hareket

O yüzden dua edelim Napoli başkanı olacak meymenetsiz herif teklifimizi kabul etsin

Ter stegen alabileceğimiz en makul kaleci de gea çok leş değilse oda olur son durumu nasıl acaba
Bundan sonra transferlerin bonservissiz olması dışında verilecek maaşlarda önemli. Hesap kitap dönemi başlayacak. Ya da ek kaynak oluşturulması gerekiyor.

Bu arada yarın artık Here We Go günü olacağına inanıyorum.

Serhan Türk havayı koklayıp haber yapıyor, osimhene peşin 75 verilirse başkaca transferlere bonservis ayrılamayacağını varsayarak konuşuyor. Ya da bilmiyorum oluşan osimhen kaynaklı negatif dalganın üstünde sörf yapmaya kalkıyor. Fazla ciddiye almayın derim.

75 neden gözünüze büyük geliyor? 15 yıldır ŞL ye gidemeyen takım geçen sene 25 e aldığı herifi beğenmeyip üstüne 30 a adam kiralayabiliyor ve taraftarı muhasebecilik yapmıyor. Şöyle 2 karavana transfer kaybolan 75m euro ve 2 sezon demek. Bence fb 10 senede 6 kere şampiyon olsa ve yine başında ali koç olsa 75 m euro cash verirlerdi ve kimse sorgulamazdı emin olun.

Adam hakemini maça getirince güçlü olmuyosun işte. Noldu kupada kadıköyde sen yabancı istedin dikkate bile almadılar

Bütün sene söyleniyosunuz ( haklı olarak ) fb kayrılıyor diye yönetimde konuşan yok kulubün hakkının yeterince korunduğunu söyleyebilir misiniz?

Şu 3 senede her sezon fbye en az 20 puan fark atardık adil yönetimler olsa

Topçulara ve hocaya dua etsinler şampiyonluklar için
Çirkinleştikçe batıyorlar ama mutfak tüpüyle adam gönderdikleri yetmiyormuş gibi her sene daha da rezilleşiyorlar.

Hakem bozuntuları standart maç yönetse lig 10 maç kala resmen biterdi. Yeteneksiz leş yanlı VAR hakemleriyle yürüyor tüm işler, her şeye çanak tutuyorlar.

Erden Timur varken de böyleydi hakem yönetimleri. 30 metreden yedikleri gole bile ofsayt uydurmuşlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt