Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Free ilkay gelir iste.kaleci, sag bek stoper falan diyorlar, ama kimse orta saha demiyor kafayini mi yediniz ula? 50 maci Lemina-Torreira-Sara mi goturecekmis?
O da çok şovmen konuşmak için birini alacaksak Fatih Altaylı yada Adnan Öztürk olabilirdi.rezan etkili konusuyor aslında yönetıme almak lazım
Bundan sonra transferlerin bonservissiz olması dışında verilecek maaşlarda önemli. Hesap kitap dönemi başlayacak. Ya da ek kaynak oluşturulması gerekiyor.Ter stegen alabileceğimiz en makul kaleci de gea çok leş değilse oda olur son durumu nasıl acaba
Eldekinin dursun olduğunu biz de biliyoruz ama bu 1 senelik yönetim becerikli bir yönetim diyemeyiz. Bir çok konuda kötü sınav verdilerbiz de diyoruz ki
bu söylediklerini yapabilecek kusursuz birini nasıl bulacagız mesela
eldeki en iyisi dursun işte
rezan'i falan gec. hincal uluc kalibresinde demagoji yapacak adam yok maalesef.rezan etkili konusuyor aslında yönetıme almak lazım
ben kimsenin aliyi karşısına alacagını sanmıyorumEldekinin dursun olduğunu biz de biliyoruz ama bu 1 senelik yönetim becerikli bir yönetim diyemeyiz. Bir çok konuda kötü sınav verdiler
fatih terim daha 1 hafta önce gsye demedigini bırakmayan adamlarla halısaha oynuyordu üstadrezan'i falan gec. hincal uluc kalibresinde demagoji yapacak adam yok maalesef.
fatih terim de iyidir.
olabilir. takip etmedim. ben konusma tarzindan bahsediyorum sadece. etkili konusma deyince benim aklima gelen ilk isimler hincal uluc ve fatih terim'dir.fatih terim daha 1 hafta önce gsye demedigini bırakmayan adamlarla halısaha oynuyordu üstad
Çirkinleştikçe batıyorlar ama mutfak tüpüyle adam gönderdikleri yetmiyormuş gibi her sene daha da rezilleşiyorlar.Adam hakemini maça getirince güçlü olmuyosun işte. Noldu kupada kadıköyde sen yabancı istedin dikkate bile almadılar
Bütün sene söyleniyosunuz ( haklı olarak ) fb kayrılıyor diye yönetimde konuşan yok kulubün hakkının yeterince korunduğunu söyleyebilir misiniz?
Şu 3 senede her sezon fbye en az 20 puan fark atardık adil yönetimler olsa
Topçulara ve hocaya dua etsinler şampiyonluklar için