Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.736
- 48.131
- 4.933
Kendisi alır.FIFA third party ownershipi yasaklamisti. Buna benzer birsey olmuyor mu senin önerdigin sey?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi alır.FIFA third party ownershipi yasaklamisti. Buna benzer birsey olmuyor mu senin önerdigin sey?
Sommer hazır, Ter Stegen zorlanıyor bunlar Osimhen'in gelmesi durumunda düşünülen isimler. Wonderkid kaleci varmış Belçikalı bir tane, Maignan görüşmeleri var ama bunlar ancak Osimhen olmazsa olabilecek isimler gibi bonservis maliyetlerini düşünürsek.Kaleci işi noldu yaw
O sakallı rus çirozun da bir numarasını göremedik. Oğluna "Aslan" ismi koymuşmuş da koymuşmuş... Memleketin yarısının da soy ismi aslan, arslan,.. Var mı bir faydası: yok. Bal yapmayan arılara gıcık oluyorum. Vız, vız, vız,... PR... başka birşey değil.Şu bahattin demirbilek kozunu oynasak tüm iş bitecek boşuna debeleniyoruz
Ölü internet teorisi bence reelde öyle bir adam yokO sakallı rus çirozun da bir numarasını göremedik. Oğluna "Aslan" ismi koymuşmuş da koymuşmuş... Memleketin yarısının da soy ismi aslan, arslan,.. Var mı bir faydası: yok. Bal yapmayan arılara gıcık oluyorum. Vız, vız, vız,... PR... başka birşey değil.
Lig için marvel karakteri demek abartı olmaz aslında Osimhen için.Olur mu öyle şey üstat osimhen süreci zaten kaçınma ve yumuşatma mekanizması görevi görüyor. Ben yönetiminde işine geldiğine inanıyorum çünkü kimsenin sesi çıkmıyor ister istemez bir şey diyemiyorsun adamlara. Ha bence suçları da yok o ayrı youngboys faciasını yaşamamış olsak adamlarında sırtında bu kadar yük olmazdı muhtemelen. Oyunculara teklif gelmiyor avrupa geliri yok bu gemiyi bu şekilde yürütüyor olmaları bile bence büyük başarı. Ben şuna çok net inanıyorum şahsi düşüncem osimhen çözer diğer bölgeleri halledemezsek geçen sene ne yaşadıysak aynı şeyi birebir yaşarız insanlar neden marvel karakteri aldığımızı düşünüyorlar ben anlamıyorum, aynı adam alkmar maçında da oynadı. Günayla devam ederiz bek sorunumuz yok os sorunumuz yok mesajları falan görüyorum Allah yardımcımız olsun felaket düşünceler var.
Tam ihtiyaçları olan kanat topçu, umarım olmaz.İyi topçu
75 milyonu peşin verdin mi, ha bu ikisine bk yemek düşer.75 milyonu trink peşin versen bile kabul etmeyecekler gibi görünüyor. O yüzden kavukçu kavuğunu çıkar evde otur, italya'ya falan gitme, bizi deli etme. Dertleri başka bunların.Ekli dosyayı görüntüle 294368
Geliyorlar
Bak bu bile kulağa daha mantıklı geldiÖlü internet teorisi bence reelde öyle bir adam yok
Büyük hemdeGeliyorlar
Bir de bu Fb ne oynayacak karman çorman bir şeye gidiyor iş. Asensio'yu alıyorken Bailey ne alaka? 4-3-3 mü oynayacak 3'lü savunma mı? Değişik transfer sezonu bitince net yorum yapabileceğiz takımlarla ilgili. Belli ki 4 sene üst üste olamayalım diye Fb'de, Bjk'de neyi var neyi yok saldırıyorlar. Fb- Chobani'yi sponsorluğunu 5-7 yıllık diyorlardı zamanında Aziz Yıldırım'ın 10 yıllık Ülker sponsorluğunu harcaması gibi harcıyor diyorlar bazı fb sayfalarında. Seneye çok daha çetin bir serüven olacak.Hep benzer kulüp ilişkileri. Oturup ağı kurulsa yasadışı bir ağ ortaya çıkacak resmen.
Monchi. Eklemek gerekirse birde Falcao transferinde td si vardı Monaco'nun. Her sene biri buluyor biziBide Sevilla li vardi Marcao yu bizden alırken adını unuttum
tek kurus harcamadi ya serveti de yalan muhtemelenO sakallı rus çirozun da bir numarasını göremedik. Oğluna "Aslan" ismi koymuşmuş da koymuşmuş... Memleketin yarısının da soy ismi aslan, arslan,.. Var mı bir faydası: yok. Bal yapmayan arılara gıcık oluyorum. Vız, vız, vız,... PR... başka birşey değil.