Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönemi kusma derecesine gelmek zorundamıyız biz ya.
75 Milyon avro boru değil.
İyiki ben yapmıyorum transferi valla. Kalkmıştım masadan.

İnmiyor
Haberde bir bozukluk var ya bilmiyorum farkettin mi? yani çeviri hatasımı? nedir , bilmiyorumda. 40 peşin veriyoruz zaten direkt cash yani. E kalan iki taksite de teminat verdigimizi de yazmiş , ama hala tum tutarin teminatli olmasını diyor haber. İyide zaten tum tutari teminatlamısız burada zaten.
ay sonu ödeyeceksek 5-10 gün sonra onu da teminatlayın ben güvenmiyorum diyor

Yaptığı yokuşa sürmek zaten başka bir şey değil.

Koç ve Selahattin Baki üzerinden Arabistan kokusu bu.

Oralardan başka sözler almış çok net.

Süleyman Rodop: "Victor Osimhen için yapılan ilk taksitli seçenek kabul görseydi, Lucumi transferi de hemen ardından bitirilecekti. Şuan beklemedeyiz."

Talisca en az 15 alıyordur. Uydurmasız bu arada, 15 'de bonservisi var sadece onu uydurmaya gösterildi.
Kendi adamları bile resmi olarak limit aşıldı muhabbeti çevirdiler. Tff denilen oluşum bildiğin şerefsizlik peşinde.
Limit açıklıyorsan kulüpler şeffaf bir şekilde kime ne verdiğini açıklamak zorunda açıklamıyorlarsa biz şöyle böyle yaptık diyemezler.
Zaten bir tek limitten bize iftira atamıyorlar daha doğrusu atmıyorlar.
Bir de bonservis verdiklerini bilmiyordum

En serefsizi hangisi. Sporting baskani mi Napoli baskani mi?
Sporting'in yaptığı kıllığı bilmiyorum, kendi derdimizden takip edemedim. Napoli başkanı ise benim gözümde tam Voldemort.

Öyle ki, Hakan için 30 isteyen İnter başkanı bana şeker gibi bir adam olarak gözüküyor şu an.

Şamp liginde napoli çekmemiz halinde Osimhen’in o maçta oynayıp oynamama durumuyla alakalı sözleşme maddesi koyduruyorlarsa şaşırmam.

Osi den başka biri olsa alsın gtüne soksun derdim… Osi için diyemiyorum… :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt