Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.192
- 12.952
- 2.658
Son zamanlarda izledigim en kötü kör siralama yav
Hadi ordan, osimhendeki hava hakimiyeti hic birinde yok. 4 mis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda izledigim en kötü kör siralama yav
Kaleci
Sağ bek
Stoper
10 numara
Forvet
napoli başkanı bunu istiyor da ondan.
En serefsizi hangisi. Sporting baskani mi Napoli baskani mi?Arsenal Viktor'una bizden önce kavuşacak.
Orda da Solo il Gunners diyen biri var.
ay sonu ödeyeceksek 5-10 gün sonra onu da teminatlayın ben güvenmiyorum diyorHaberde bir bozukluk var ya bilmiyorum farkettin mi? yani çeviri hatasımı? nedir , bilmiyorumda. 40 peşin veriyoruz zaten direkt cash yani. E kalan iki taksite de teminat verdigimizi de yazmiş , ama hala tum tutarin teminatli olmasını diyor haber. İyide zaten tum tutari teminatlamısız burada zaten.
Başka alamıyorsun? Hem bir yıl oynatıyorsun hem de 20-30 kazanıyorsun. Hem de burnunu sürtüyorsun napolinin. Şu an 75 veremiyorsun nede olsa.
de laurientis 75i peşin isteyince aydemir ağabeyUlan asıl rahmetli Aydemir Akbaş ı çıkaracaktın asıl bu napoli başkanın karşısına
Şakasız Osimhen >gyokeresArsenal Viktor'una bizden önce kavuşacak.
Orda da Solo il Gunners diyen biri var.
İki tabak karpuz yiyince benİnmiyor
Zaten bir tek limitten bize iftira atamıyorlar daha doğrusu atmıyorlar.Talisca en az 15 alıyordur. Uydurmasız bu arada, 15 'de bonservisi var sadece onu uydurmaya gösterildi.
Kendi adamları bile resmi olarak limit aşıldı muhabbeti çevirdiler. Tff denilen oluşum bildiğin şerefsizlik peşinde.
Limit açıklıyorsan kulüpler şeffaf bir şekilde kime ne verdiğini açıklamak zorunda açıklamıyorlarsa biz şöyle böyle yaptık diyemezler.
Sporting'in yaptığı kıllığı bilmiyorum, kendi derdimizden takip edemedim. Napoli başkanı ise benim gözümde tam Voldemort.En serefsizi hangisi. Sporting baskani mi Napoli baskani mi?
Kazancımız ne burada? Görduğüm hiç bir şey çünkü o yuzden soruyorum.napoli başkanı bunu istiyor da ondan.
Favori gunun degil mi pazartesi...Pazartesi anlayacağız durumu gibi.