Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stoper için fizik önemli o ayrıda.. asıl önemli konulardan biri oynadığı takımlar ve form durumu.. çıtayı yükseğe koyup genk yedek stoperini alıyorsun...bulunmayacak hint kumaşı almadık verdiğimiz paraya.. çok yüksek ihtimal bizde de yedek bekleyecek.. hatta ilk yaptığı ciddi hatada kredi olmayacak..taraftarı hiç birşeyden anlamaz moduna sokmanın manası yok altı üstü futbol.. taraftar ile inatlaşmamak gerekir.. lemina konusu da muhtemelen ikinci inatlaşma olacak listeye yazılmaz ise.. bunların en basit açıklaması kendi bacağına sıkmaktır..

Bi soyulma daha yasiyoruz

Kabus olmali

bitmis.gif

ulan bide bu trasnfer dönemi sinir stres yapamaycağım deidm, sonunda takım neyse izleyeceğim dedim...son 24 saatte burnumdan soluyorum yav.

Erene 4.5 mu ? Trabzonspor yerinde olsam havalimanına sırtımda taşırım. Verirler o paraya bize.

Wagner 3 milyon ise tam denemelik.
Jelert varken başka denemelik de riskli

Lens’teki herif daha mantıklı en azından bir şeyler oynar istikrarı var

Normalde isterim ama kesinlikle Wagner’i, Jelert olmasa

Scout departmanının lağvedilmesi için son nokta eren elmalıya 5m bayılmak olur
Scout departmanıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum ki Anderlect’teki oyuncuyu ve İspanyolu önermişler.

Biri menajerler üzerinden cukkalama peşinde sadece.

Eren Elmalı'ya Jakobs sezonu kapattığı için o paraları veriyor olabilir miyiz acaba? Aşil maşil deniyodu aşil sakatlıkları öyle kolay kolay iyileşmez

Davinson, Icardi, Torreira gibi adamları bedavaya aldığımız her geçen gün daha iyi anlaşılıyor kanımca.

Boey, Barış gibi adamların alınmasını her zaman desteklerim ama böyle ortada kalan adamlara ederinden fazla bons ve maaş verilmesi, en riskli iştir.

Geride kocaman bir enkaz kalacak bu şampiyon olsakta öyle olacak. Orta yaşlı orta kalite adamlara yeryüzünde kimsenin vermeyeceği maaşları veriyoruz, korkunç bonservisler. Hazır para hiç oldu.

Sallai, Jakobs, Cuesta, Morata, İcardi, Mertens, Kutucu, Lemina hiç birinden para kazanamayız.

Barış Alper, Yunus, Davinson biraz da Toreira dışı para edecek adam yok, güzelim kutu gibi takım iyi eklemeler yapmak var iken çıkmaza soktular. Tarih affetmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt