Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yahu %90 olumsuz mesaj almıştı, sallamayan sallamıyor bence geneli sallamıyor mesela Nelsson geçen sene oynamazken sosyal medyasını kapatmıştı, bir yer oldu daha güçlü döndü.

Icardi’de bile ilk sene Gümrük maçında gerideyken panenka attığında tepki olmadı mı ciddi seviyede? Geçen sene fiziksel olarak kötü durumdayken de oldu ama o ikon yani farklı bir bağ var.

En net örnek Lemina, bize ne kattı hiç bir şey ama seveni çoktu çünkü kaliteli bir oyuncu, sahada güven veriyordu iyi olduğunda.

Cuesta da tribüne çağrılacaktır sevgiyle karşılanır şans da verilecek 10 günde 4 maça çıkacak neredeyse, bu durumda sosyal medyadaki ahraz taraftara bir şey diyemezsin ya da kontrol edemezsin.

En basiti hiç beklentim yok, çok olumsuzum ama gidip de sosyal medyasında ya da twitterda yazmam, burada zaten ona gitmez, nöbette arasa benim salladığım mesajları bulamazlar yani.
Reis, bir şans verelim, sahaya çıksın, topunu oynasın, fazla değil bir maç.. sonra yerin dibine batıralım.. ama önce bir şans… senin Twitter’da yazmayacağını biliyorum, konu zaten sen değilsin.. keşke her taraftar senin gibi olsa.. neyse çok uzattım.. iyi geceler forum

Bu gece kısa olacak gibi ben yatar

super ligde diğer maçlar başlığında görüşmek üzere zeytinfield
1738963096199.webp

1738963113616.webp

Ulan yoksa sağ bek de mi almıcaz :asd:

Ben de bi stoper daha alma hesabı falan yapıyom masum masum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt