- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.129
- 3.923
Bu gece kısa olacak gibi ben yatar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kramponlu mu kramponsuz mu?Son dk gokhan dinc: “Cuesta 1.82”
Yani evet şimdi gördüm bende.benficadan rollhaiser falan da olur,yeterki biri gelsinMartinelli 1 aydan fazla süre yok
G.Jesus sezonu kapadı
Saka Nisan ayında dönüyor
Sterling olmaz
Reis, bir şans verelim, sahaya çıksın, topunu oynasın, fazla değil bir maç.. sonra yerin dibine batıralım.. ama önce bir şans… senin Twitter’da yazmayacağını biliyorum, konu zaten sen değilsin.. keşke her taraftar senin gibi olsa.. neyse çok uzattım.. iyi geceler forumYok yahu %90 olumsuz mesaj almıştı, sallamayan sallamıyor bence geneli sallamıyor mesela Nelsson geçen sene oynamazken sosyal medyasını kapatmıştı, bir yer oldu daha güçlü döndü.
Icardi’de bile ilk sene Gümrük maçında gerideyken panenka attığında tepki olmadı mı ciddi seviyede? Geçen sene fiziksel olarak kötü durumdayken de oldu ama o ikon yani farklı bir bağ var.
En net örnek Lemina, bize ne kattı hiç bir şey ama seveni çoktu çünkü kaliteli bir oyuncu, sahada güven veriyordu iyi olduğunda.
Cuesta da tribüne çağrılacaktır sevgiyle karşılanır şans da verilecek 10 günde 4 maça çıkacak neredeyse, bu durumda sosyal medyadaki ahraz taraftara bir şey diyemezsin ya da kontrol edemezsin.
En basiti hiç beklentim yok, çok olumsuzum ama gidip de sosyal medyasında ya da twitterda yazmam, burada zaten ona gitmez, nöbette arasa benim salladığım mesajları bulamazlar yani.
Bu gece kısa olacak gibi ben yatar

Arjantin maçından dolayı bayağı linçlendi onun etkileriKolu Muani 3 maçta 4 gol attı adama kazma bile denilmişti.
Ulan yoksa sağ bek de mi almıcaz
Ben de bi stoper daha alma hesabı falan yapıyom masum masum
Sağ bek nöbetine devam mı?
(Sami Yen Haber)
Dünya sadece X'ten oluşmuyoroyle bir tweet yok
ironi yaptım demısBunlar hangi derece mallık seviyesinde böyle![]()