Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4e yine bi marcao
1e yine bi boey bulamazmıydık
Boeyi sansa bulduk adam bedava ayrilacakti nerdeyse marcao yu kim buldu bilmiyorum

Ama videodan adam izlemekle scout olmayacagi gercegine kavusmamiz lazim

Dunyanin cesitli bolgeleri icin belli kisilerle anlasip network kurup oyuncu izletmeli ve altyapiya almaliyiz dogrusu bu ama uygulamasi Turkiyede son derece imkansiz

Avrupa’da bir halt yapamayacaksak ki yapamıyoruz

Dybala gibi topçular her zaman şampiyonluğun formulüdür bu ligde

En azından Jelert gibi heriflerden gelecek katkının okyanusta damla misali olduğu kesin

Dua edelim Yunusla Barış kurtardı çoğu maçta, ikinci devre henüz öne çıkan kimse yok
ilginç bir şekilde kutucu çıktı biraz öne :)

ilginç bir şekilde kutucu çıktı biraz öne :)
dün izleyemedim ama oyun içinde de iyiymiş sanırım ilk maçtaki mallığı atmış üzerinden herhalde

yani ligde 1500-2000 dk arası süre verip 8-10 gol katkısı rahat alabileceğimiz bir adam

tertemiz transfer bence

yazın ve bu dönemin en net sonucu

Sportif AŞ yönetimi TAMAMI , Yönetim kurlunun %80 i sorgusuz sualsiz İS - Tİ - FA

başkanda erden timur gibi feda edemeyecek kolay kolay ...görecez ne yapacak.

kendi atadığı adamın yaptığı her hata onunda siciline işliyor.

12m archie brown tas gibi solbek

3m colibaly parma tas gibi sagbek

jelertten birsz pahali
Olm 1 m - 4m diyorum 12 ne alaka

12 varsa elinde olmuş adam alırsın riske hiç bulaşmazsın

Utkucanın 15 senede tek doğrusu boey ve marcaoydu bence keremle barışı da sayabiliriz

Luyindama maliyet olarak yanlıştı mesela sara da müthiş topçu ama maliyeti yanlış tuttu ancak 20ye zar atacak göt yok bizde

Kalıbımı basıyorum kulüp bana 8 m bonservis 1.5-2 de maaş vereceğimiz bi stoper bul dese amatör halimle gider en az 20 tane adam bulurdum

Yanlışa bir yere kadar varım ama aptallığa yokum kulüpte enteresan işler yapılıyor

dün izleyemedim ama oyun içinde de iyiymiş sanırım ilk maçtaki mallığı atmış üzerinden herhalde

yani ligde 1500-2000 dk arası süre verip 8-10 gol katkısı rahat alabileceğimiz bir adam

tertemiz transfer bence
güzel ofansif aksiyonları vardı

boştaki toplara fırladı hemen nerdeyse sakatlanıyordu hatta.

olumlu maçtı

Firminoyu kiralayalım

1739012045980.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt