Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Winlik bir durum yok
Geçen senede aynı durumdaydık sağ bek transferi bekliyor Aurier getirmiş şampiyonluğu satmışlardı teknik ve futbolcular olmasa şampiyon olamıyorduk bu senede benzer hikaye yine sağ bek veya sağ kanat bek bekliyoruz ve hiçbir gelişme yok.

Direkt kırmızı gördüyse ghezal

o maçtada barış 4 tane yüzde yüz gol kaçırdı hakem bariz golümüzü vermedi yetmedi onların ofsayttan golünü verdi
Zaten Konyaspor + Rizespor maçlarında hakem müdahalesi olmasa bizim Hatayspor maçında penaltı veya ofsayt olmayan gol verilmiş olsa şu an puan farkı minimum 12 ve 14 arası olacaktı.

Yönetimin bu kadar rahat takılması beni inanılmaz rahatsız ediyor.

Kalan fikstürler bu şekilde bizim önümüzdeki 6 maçın 4'ü deplasman, 1'i derbi ve halen sağ kanat bek transferi yok belki çok şey değiştirecek ama değiştirmesini istemeyen bu durumdan memnun olan yöneticiler var.

Avrupa'da devam edersek şu 4 deplasman arasına 4 Avrupa maçı daha eklenecek.
4vfvrbs.jpg

Tam olarak Avrupa maçlarıyla beraber fikstür şu şekilde oluyor.

Alkmaar dep
Rizespor dep
Alkmaar
fener
Türkiye kupası(?)
kasımpaşa dep
Son 16 Avrupa'da iç saha
Alanyaspor dep
Son Avrupa'da deplasman
Antalyaspor
Türkiye kupası(?)
beşitkaş dep
Çeyrek final Avrupa'da iç saha
Samsunspor dep
Çeyrek Final Avrupa'da deplasman

Yerdeki oyun pas oyunu frankonun iyi oldugu veriye göre.
Juanlu genç - bir yere evrilebilir eyw

Frankowski hücuma katkı anlamında kesinlikle daha net.

Juanlu boşuna konuşuyoruz ama ben imkan vermiyorum çok abzürt para vermezsek. birde burda ne kadar patlama yapar muamma. Ligimiz rezalet çünkü

Tazminatı hüpletmesi sebebiyle kinliyim ama kötü sezona,kötü kadroya,ft kaosuna denk gelmesine rağmen sahaya oyun koyabilen birisiydi idmanlarını da takip ediyodum oyunculara hep farklı şeyler çalıştırıyodu

Taktik ve oyun bilgisi iyiydi ama malesef 1.adam değildi,hiç denememiş olsak okanın ekibine gelmesini isterdim

Torentle takışan,içeriyi karıştıran,ftnin prensi alpaslan ki torent kadro dışı bırakmıştı bunu o bile taktik teknik bilgisini çok övmüştü düşün düşmanı bile övgüyle bahsediyo kendisinden

Gariban ya o bitik kadroya 3 tane transfer istemiş 4.yü istememiş bile,istediği adamlarda sudan ucuz elemanlardı bonservissiz xeka falandı,başkası olsa revizyon lazım 20 gitmeli 30 gelmeli transfer süreci geçirmemiz gerekir derdi

Alanya gol atarım korkusuyla diğer kaleye gitmiyor.

Jakops kalan maçların anca yarısını oynayabilir ..hatta yarı bile muamma

Sağbek yok solbek yarı..

Can yakan maçlar başlayacak hala çingene pazarlığı yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt