Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
talisca bildigimiz gibi üzdü beni, cok ekmegini yer fb.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Winlik bir durum yok2 tarafından bakarsak en kötü senaryoda gerçekleşse bile yönetim koltukta 1 saniye bile oturamaz hale gelir onlardan kurtulmuş oluruz bu sene her türlü win-win'e döndü.
Geçen senede aynı durumdaydık sağ bek transferi bekliyor Aurier getirmiş şampiyonluğu satmışlardı teknik ve futbolcular olmasa şampiyon olamıyorduk bu senede benzer hikaye yine sağ bek veya sağ kanat bek bekliyoruz ve hiçbir gelişme yok.Winlik bir durum yok
Juanlu iyiymiş ha
evet bizim maçta yok.bjk hacıahmetovici geri çağırmış
Kapattik kardesim. Bu saatden sonra manavdan sebze bile getiremez bunlarİbrahim bey gider Diakite'yi getirir.![]()
Direkt kırmızı gördüyse ghezalghezzal yanlış bilgi.
o maçtada barış 4 tane yüzde yüz gol kaçırdı hakem bariz golümüzü vermedi yetmedi onların ofsayttan golünü verdiZor fikstür öncesi en kolay maçlardan birinde puan kaybedersek gayet normal o maç 5-6 fark olmalıydı Kaan sağ bek tercihi ilk yarımızı çöpe attı.
Zaten Konyaspor + Rizespor maçlarında hakem müdahalesi olmasa bizim Hatayspor maçında penaltı veya ofsayt olmayan gol verilmiş olsa şu an puan farkı minimum 12 ve 14 arası olacaktı.Direkt kırmızı gördüyse ghezal
o maçtada barış 4 tane yüzde yüz gol kaçırdı hakem bariz golümüzü vermedi yetmedi onların ofsayttan golünü verdi
Juanlu iyiymiş ha
Juanlu iyiymiş ha
wagner pina ney la öyle
2 derecede suya girince büzüşen büllük gibi büzülmüş :d
Yerdeki oyun pas oyunu frankonun iyi oldugu veriye göre.istatistik olarak biraz yanıltıyor olabilir bilemedim 23-24 sezonu onunki.
Juanlu genç - bir yere evrilebilir eywYerdeki oyun pas oyunu frankonun iyi oldugu veriye göre.