Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış'ın Ajax deplasmanında 2. yarı sol kanat bek olarak oynadığı maçta taş gibi oynadı tonla pozisyon kaçırdık daha ne yapması gerekiyor buna benzer sağ kanat beki bulursun daha kompakt ve düzgün oynarsın zaten amaç 3'lü defansı daha işlevsek hale getirmek değil mi ?.Barış'ı ileride kullanmamız gerekiyor diyorum işte. Kenarda 2 bek 3 tane stoperle üretemezsin. Kenarlara kanat koyup becerebiliyorsan oyna.
tekliften sonra futboluda bırakabilirdiAnsu Fati, Beşiktaş'ın teklifini reddetti. 22 yaşındaki oyuncu, Barcelona'da kalmayı düşünüyor.
Sport
Bizde görüşmeleri menajerler yapıyor zaten sorunda bundan kaynaklanıyor.kavukçu okan hocanın yanında mıymış bugün herifler çekilirken
bu adam trasnfer görüşmesinde değil mi ????!!!!
Tamam o nedenle bende diyorum ki bu adamları da motor gibi kullanmaya gerek yok. Bir yerde illa iflas etmelerini beklemeye gerek yok.top gelmeyince saklanıyor sanıyorlar
bolu macında jelerti görmememizin sebebi heriflerin enayi olmaması
bi tarafta kanat bek jelert bi tarafta hamza akman var
sen nerden saldırırsın
o rezalette zaten şimdi yardırmıyorum o konuda uzun uzun... 1 manejer ve 1 yönetici oralarda deniyordu diye dedim.Bizde görüşmeleri menajerler yapıyor zaten sorunda bundan kaynaklanıyor.
Barış'ın Ajax deplasmanında 2. yarı sol kanat bek olarak oynadığı maçta taş gibi oynadı tonla pozisyon kaçırdık daha ne yapması gerekiyor buna benzer sağ kanat beki bulursun daha kompakt ve düzgün oynarsın zaten amaç 3'lü defansı daha işlevsek hale getirmek değil mi ?.
Şu an dengesizliğin asıl sebebi mudaili bir adam yok transfer şart diye burada millet boşuna yazmıyor.
Cuesta almışken bu saatten sonra 2'li defans anlayışına zaten dönüş olmaz her türlü sağ kanat beki lazım gelmezse zaten sıkıntı var.
Aga 2.5 sezondaki bek maliyetin bons+kiralamalar+maaşlar+primler+vergiler le 100m euro oldu
50ye davies
50ye hakimi alsaydın daha yama yapayım derken çöpe atmaya gerek yok parayı
Evet.
Daha 1 hafta önce sallai ve jelerti adamdan saymıyordunuz ne oldu da bir anda oyuncu lazım değil moduna girdiniz
O zaman Osimhen veya Morata'dan birini kesip hücumda oynatsın sağ kanat beki, sol kanat beki alsınlar 2 transferle kapatsınlar.Barış Ajax maçında nerede kanat beki oynadı ? Sol açık oynamadı mı ? Barış'ın enerjisini hücumda kullanması gerekiyor. Tüm kanadı kullanmaya çalıştığında verimliliği düşüyor.
Oral sevmez: 11'de Haluk abilerin yayını var. Transfer flan ondan öğreniriz.Allah askina bu ülkenin futbol ortamına hangi aklı yerine bir oyuncu gelebilir ki bu saatten sonra?
Kilidi vurun ne transfer takip edin ne de futbol