Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankowski skilss videolarında harika gözüküyor. Lens taraftarları da gitmesini istemediğine göre gayet iyi bir transfer gibi gözüküyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Eren Elmalı için çingene pazarlığı yapanlar varken

Kronik sakat Rıdvan Yılmaz'dan uzak durmak gerekirken

Fener'e karşı garip tavırlar sergileyen Yusuf Özdemir varken

dönem başından beri istediğim sol bekten vazgeçip yerli stopere dönmüş bulunuyorum.

Stoperde Berkan ve Metehan oynamasın. Sol kanat bekte oynayabilecek bir kaç opsiyonumuz varken stoper rotasyonumuz tecrübesiz Metehan, Kaan ve sakatıktan çıkamayan Jakobs olarak görünüyor. Berkan'ı da oraya atacağı az çok belli

Muslera
Jelert
Sanchez
Cuesta
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Frankowski
Sallai
Mertens
Osimhen
Morata
İcardi

güzel oldu.

[emoji6][emoji6]" data-quote="Kadir Vural" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Ozan kabak ne durumda lü sisteme dönmüşken iyi olabilir

Çok iyi olurdu ama çapraz bağları yırtmış maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktaşlar Günaydın,
2022-23 sezonundan itibaren yapılan transferleri inceledim. 5 milyon euro üstü verdiğimiz bonservisleri genellikle eşit taksitlerle 3, 4 veya 5 sezona yaymışız. Tek tek kap bildirimleri incelediğim de 2025-26 sezonunda 22.1 milyon euro, 2026-27 sezonunda 20.6 milyon euro, 2027-28 sezonunda 6.4 milyon euro olmak üzere toplamda 49.1 milyon euro ödememiz var gibi. Üstelik ismail jacops, frankovski, morata bonservislerini alırsak bu rakam daha da artacak. Tabii bu hesaplama bu seneki ödememizi yaptığımız varsayımına dayanarak bu şekilde oluşuyor. Sizce bu durum ilerleyen sezonlarda transferde bizim için büyük handikap yaratır mı?
Benden sonrası tufan diyor yonetimimiz

Frankowski skilss videolarında harika gözüküyor. Lens taraftarları da gitmesini istemediğine göre gayet iyi bir transfer gibi gözüküyor. Hayırlı uğurlu olsun.
Iyi adam, taraftarin tepkisinden belli olur. Bu adam icin yapilan yangin benim icin en buyuk donedir.

5 transfer devre arası, 4 ü ilk 11. Çok enteresan bi durum.
Yaz dönemini hiç verimli geçirmeyip hep panik transferi yaptılar ve kadroda çok fazla giden olduğu için Ziyech ve Yusuf'u da değiştirmek istemediler. Nelsson süreci aynı şekilde kötü yönetildi. 5 transferden aşağısı kesinlikle kurtarmayacaktı

şu adamları mutlaka idari bir yerde kullanmak lazım ya

bak diyelim sneijder-drogba-podolskili bir futbol aklı kuruldu
sanmıyorum ya hadi kuruldu diyelim

Sallai gibiler kapıdan içeri giremez!!!!

Futbolcular önce bir futbolcunun gerçekden futbolcu olup olmadığına bakar çünki
yyok koşu mesafesi, yok şu bu hiç bakmazlar bile!

Okan Buruk bir futbolcu olarak izleyerek asla ve asla almazdı yani okana tutumumu biliyorsunuz ama yinede salt futbolcu olsa istemezdi bundan adım gibi eminim!
ha akhisar için isterdi kalitesi o ayarlarda çünki ama gsye istemesi İMKANSIZ!
yanında ki bu scout tayfacı embesiller böyle topçulara pro liglerde top oynatıyor

sonrada çocuklarım futbola ilgisi yok
eskiden futbol daha güzeldi deniyor!

Günay
cuesta davinson apokerim
frankowski torre sara barış
mertens
osimhen morata

Muslera kaan sallai yunus lemina ahmed jelert demirbay berkan yusuf (unuttuğum varsa eklersiniz)

benim için takım budur

Eren Elmalı için çingene pazarlığı yapanlar varken

Kronik sakat Rıdvan Yılmaz'dan uzak durmak gerekirken

Fener'e karşı garip tavırlar sergileyen Yusuf Özdemir varken

dönem başından beri istediğim sol bekten vazgeçip yerli stopere dönmüş bulunuyorum.

Stoperde Berkan ve Metehan oynamasın. Sol kanat bekte oynayabilecek bir kaç opsiyonumuz varken stoper rotasyonumuz tecrübesiz Metehan, Kaan ve sakatıktan çıkamayan Jakobs olarak görünüyor. Berkan'ı da oraya atacağı az çok belli

Doğru isim kim biliyoruz - Emin Bayram.

ama arapsaçı oldu o iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt