Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Yahu şu Ajax taki Ahmet ne inat etti be, lan orda yedek olcağına gel burda rotasyona gir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Podolski - Elmander - Drogba - Sneijder - Mata bile kısa süreli oslada ( unuttuklarım vardır)şu adamları mutlaka idari bir yerde kullanmak lazım ya
[emoji6
][emoji6
]
" data-quote="Kadir Vural" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
lü sisteme dönmüşken iyi olabilir
Benden sonrası tufan diyor yonetimimizRenktaşlar Günaydın,
2022-23 sezonundan itibaren yapılan transferleri inceledim. 5 milyon euro üstü verdiğimiz bonservisleri genellikle eşit taksitlerle 3, 4 veya 5 sezona yaymışız. Tek tek kap bildirimleri incelediğim de 2025-26 sezonunda 22.1 milyon euro, 2026-27 sezonunda 20.6 milyon euro, 2027-28 sezonunda 6.4 milyon euro olmak üzere toplamda 49.1 milyon euro ödememiz var gibi. Üstelik ismail jacops, frankovski, morata bonservislerini alırsak bu rakam daha da artacak. Tabii bu hesaplama bu seneki ödememizi yaptığımız varsayımına dayanarak bu şekilde oluşuyor. Sizce bu durum ilerleyen sezonlarda transferde bizim için büyük handikap yaratır mı?
Iyi adam, taraftarin tepkisinden belli olur. Bu adam icin yapilan yangin benim icin en buyuk donedir.Frankowski skilss videolarında harika gözüküyor. Lens taraftarları da gitmesini istemediğine göre gayet iyi bir transfer gibi gözüküyor. Hayırlı uğurlu olsun.
Serbest 8 Mustfa (bizde çalışmış eski scout) biraz dün sıkıcı tonda konuşuyor ama iyi yorumluyor yalan yok.frankovski anavlizi gelir mi
Yaz dönemini hiç verimli geçirmeyip hep panik transferi yaptılar ve kadroda çok fazla giden olduğu için Ziyech ve Yusuf'u da değiştirmek istemediler. Nelsson süreci aynı şekilde kötü yönetildi. 5 transferden aşağısı kesinlikle kurtarmayacaktı5 transfer devre arası, 4 ü ilk 11. Çok enteresan bi durum.
var zatenSerbest 8 Mustfa (bizde çalışmış eski scout) biraz dün sıkıcı tonda konuşuyor ama iyi yorumluyor yalan yok.
video salar gün içinde kesin - onu bekliyorum.
şu adamları mutlaka idari bir yerde kullanmak lazım ya
Eren Elmalı için çingene pazarlığı yapanlar varken
Kronik sakat Rıdvan Yılmaz'dan uzak durmak gerekirken
Fener'e karşı garip tavırlar sergileyen Yusuf Özdemir varken
dönem başından beri istediğim sol bekten vazgeçip yerli stopere dönmüş bulunuyorum.
Stoperde Berkan ve Metehan oynamasın. Sol kanat bekte oynayabilecek bir kaç opsiyonumuz varken stoper rotasyonumuz tecrübesiz Metehan, Kaan ve sakatıktan çıkamayan Jakobs olarak görünüyor. Berkan'ı da oraya atacağı az çok belli
aa frankowski videosu yaptı mı Cuesta vardı en son - bakayım hemen.var zaten
Yahu şu Ajax taki Ahmet ne inat etti be, lan orda yedek olcağına gel burda rotasyona gir.