- 31 Ağustos 2021
- 69.579
- 49.792
- 3.258
dün izlerken 2 tane golleri var birbilerine arka direklere asist açarak.Solda da Zalewski olsaydı iki Polish ile kanatlar güvende olacaktı
Ulan Hatip
bi ah ulan dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün izlerken 2 tane golleri var birbilerine arka direklere asist açarak.Solda da Zalewski olsaydı iki Polish ile kanatlar güvende olacaktı
Ulan Hatip
Sene sonuna kadar karşımızdaki örgüte karşı metin öztürkü bile desteklerim. Dün yapılanlar her şeyi özetliyor düşmüş takıma sahadan çekil yabancı hakeme mecbur kalsınlar senaryosuydu. Yargı tff hakemler basın üstümüze çok geliyor ali denen fetö sponsoru. Kimseyi eleştirmeyeceğim yaza kadar.Buna hayır. Öncelikle Okan hoca yem edilmeye çalışıldığı için belli bir yere kadar Okan hocaya destek. 4 adet bulunan başkan vekilleri ise 2 yıldır bize yasattiklari için her maç istifaya davet edilmeli. Ha akillanip sadece para koyup, iyi bir sportif direktorle çalışmayı kabul edecekseler oda belki destek cikilmalidir.
icardi lisans işi yapıalcak o zaman.Serhan Türk ; sordum kimse gitmeyecek denmiş, kontenjan için
Dostum lamb ile bir marka haline geldin. Bence hiç değişme.Ismime Hakan Frank revize edin
Kanat bek olarak Barış oynar galiba. Çok ama çok dinamik ve hızlı bi takım oldu, tek ağır adam Abdül kaldı.Solda da Zalewski olsaydı iki Polish ile kanatlar güvende olacaktı
Ulan Hatip
İcardiyede hayır dedi ama bi sorayım dedi sonraicardi lisans işi yapıalcak o zaman.
bugün bizim için takımını satan , yarın başka bir takım için bizi satar kardeşFrankovski belli ki bırakın lan beni ib..ler demiş lens'e. Hoşgeldin
e nasıl oalcak yav o zaman 15 iz şu anda.İcardiyede hayır dedi ama bi sorayım dedi sonra
Şöyle bi durum var, Franko başka teklif bekleyebilirdi, kafaya koymuş demekki gitmeyi.Fırsat transferi kovaladığımız çok iyi oldu. Şahane fırsatlar çıktı son günlerde. Yıldız yağdı resmen takıma !!!
Bu söylediğimi gelen oyuncudan bağımsız söylüyorum. Bu stoper ve sağ bek ikilisini bu paralara 20 gün önce de alırdık zaten.
Daha minimum 3 transfer gerekirEvet Frankowskiyi de aldığımıza göre anketimize katılımlarınızı bekleriz.
Anket![]()