- 16 Haziran 2010
- 208.528
- 162.217
- 6.838
Przemysław Frankowski, Galatasaray’a transfer olmak için Lens’te oynamayı ve antrenman yapmayı reddetti. (Sebastien Denis)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah aşkına neyi rezil edecek, adamların zerre utanması yok ki. Yiğit şardan gibi laf dalaşına girecek adam istemem. Sportif başarı ve başkanlık makamında vakur duruş beklerim.Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Bunlar yüzde çıkan sivilcedir, kaşırsan azar, güzelce kremleyip ellemicenDeselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?

Bunu çok sevmedim. Tamam bize geliyor duygusal olarak bakınca güzel hoş bişey gibi görünüyor ama yarın aynısını bize de yapabilir. Bu sevdiğim profesyonelliğe yakışan bi tutum değil nacizane.Przemysław Frankowski, Galatasaray’a transfer olmak için Lens’te oynamayı ve antrenman yapmayı reddetti. (Sebastien Denis)
Ben fener ile muhatap olmayacak yönetim ve başkan isterdim. Artık bizim rakibimiz liverpol,barça gibi takımlar olmalı.inanilmaz bir potansiyelimiz var, ama fenerin ulke futbolunu soktuğu bataklıktan kurtulamıyoruz.Gercekten ozellikle ali şen ile başlayan bu fb bataklığı, ülke futbolunun beka sorunudur.Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Bu iş harbiden nasıl oldu açıklaması var mıgecen hafta kirmizi alan ghezzal bu hafta oynamis, simdi bu rizenin 2:1 öndeyken kirmizisi bosamiydi yani acuuuuuun my friend![]()
Yanıyor adam Galatasaray forması için. Bize forma aidiyeti olan bizi isteyen adam lazım böyle..
Sacha boey de yaptı, büyük fırsat gelirse gitmek istemek normaldir. Ederi neyse parasını vermek şartıylaBunu çok sevmedim. Tamam bize geliyor duygusal olarak bakınca güzel hoş bişey gibi görünüyor ama yarın aynısını bize de yapabilir. Bu sevdiğim profesyonelliğe yakışan bi tutum değil.
Bardakçıyı beğenmiyorum. Barış Alper ise takım oyununa bencilliği ile zarar veriyor asist yapamıyor.
İkisi dışında iyi
Hafta icinde kupa macinda cekmis cezayi galiba. Dün de sari görünce haftaya yeniden cezali duruma düsmüs kodugumun mali.Bu iş harbiden nasıl oldu açıklaması var mı
Kavukçu'yu tanımıyorum ama sanki kaliteli topçulara gitme ve uğraş verme olayı var gibi. İbrahim gibi boş topçulara oturduğu yerden teklif fırlatmıyorAbdullah Kavukcu ve Gardi adamdır!
onu çekemeyip arkasından muhaabirleri mamalayanlar şerefsizdir!