Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Allah aşkına neyi rezil edecek, adamların zerre utanması yok ki. Yiğit şardan gibi laf dalaşına girecek adam istemem. Sportif başarı ve başkanlık makamında vakur duruş beklerim.

Üst üste 5 yıl ateşini yakmamız lazım şimdiden. Rekorlar takımıyız bu rekorda bizim olsun Allahım.. Bunu yapacak potansiyel şuan mevcut..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Przemysław Frankowski, Galatasaray’a transfer olmak için Lens’te oynamayı ve antrenman yapmayı reddetti. (Sebastien Denis)
Bunu çok sevmedim. Tamam bize geliyor duygusal olarak bakınca güzel hoş bişey gibi görünüyor ama yarın aynısını bize de yapabilir. Bu sevdiğim profesyonelliğe yakışan bi tutum değil nacizane.

Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Ben fener ile muhatap olmayacak yönetim ve başkan isterdim. Artık bizim rakibimiz liverpol,barça gibi takımlar olmalı.inanilmaz bir potansiyelimiz var, ama fenerin ulke futbolunu soktuğu bataklıktan kurtulamıyoruz.Gercekten ozellikle ali şen ile başlayan bu fb bataklığı, ülke futbolunun beka sorunudur.

Sancılı bir dönem oldu belki ama bence maliyetlerden güzel bir transfer sezonu geçirdik. Lemina - Lucas - Sara üçlüsünü keşke Avrupa'da izleme şansımız olsaydı, çok daha hoş olabilirdi.

Kendi organizasyonunda sakatlanan oyuncu için UEFA'nın ek kontenjan vermesi gerekiyor

Bunu çok sevmedim. Tamam bize geliyor duygusal olarak bakınca güzel hoş bişey gibi görünüyor ama yarın aynısını bize de yapabilir. Bu sevdiğim profesyonelliğe yakışan bi tutum değil.
Sacha boey de yaptı, büyük fırsat gelirse gitmek istemek normaldir. Ederi neyse parasını vermek şartıyla

Abdullah Kavukcu ve Gardi adamdır!

onu çekemeyip arkasından muhaabirleri mamalayanlar şerefsizdir!

En azından bu sefer 8 milyon €'yu seviyesi, kalitesi belli olan bir oyuncuya vermişiz.

O yüzden bonservisi çokta takmıyorum. Boey'den sonra kimlere ne paralar ödedik hala yerlerine adam alıyoruz.

Çok ümitliyim kendisi devre arasında yaptığımız en iyi hamle olacaktır.

Bu frankı tekrar izledim.Çok düz bir oyuncu gibi geliyor.Şu ligde kapanan takımlara karşı oynuyoruz..Fark yaratacağını hiç düşünmüyorum.Umarım yanılırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt