Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.739
- 101.916
- 5.238
Yorumunu biraz abartı buldumBunları yapmazsak kapatmış gibi bişey oluruz zaten. Yeni kan takviyesi şart, insanı diri tutar heyecan yaratır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumunu biraz abartı buldumBunları yapmazsak kapatmış gibi bişey oluruz zaten. Yeni kan takviyesi şart, insanı diri tutar heyecan yaratır
4 maç nedir ya şerefsizlik resmen, bundan sonra nah satarsın o paralaraFabrizio Romano: "Galatasaray, Davide Frattesi'yi “10 maçta oynarsa opsiyon devreye girer” şartıyla kiralamak istedi, Inter bunun 4 maç olmasını istedi. Bu yüzden transfer gerçekleşmedi."
tokuyucu hoca sen bu forumun martin luther'ısınsene sonu;
yeni yönetim
profesyonel bir sd
yeni td ve teknik ekip
sanchez,torreira,icardi,jakobs,barış vs temizlikleri sonrası yeni yapılanma şart
Lemina eskisi gibi değil bence yani bize ilk geldiği dönemki o dikine alıp giden eleman yok tabi geride emniyet subabı çok fazla sorumlulugu var adamı ön planda kullanamıyoruz benceNhaga 6 numara zaten, yani Toreira'nın ikamesi. Bence asıl Lemina yedeği boş kaldı. Örneğin Altimira ile son gün değil de baştan ilgilenseydik, o adam tam da Lemina'nın alternatifi olabilirdi. Lemina'dan atletizm olarak geride olsa da çok dengeli, alan kaplayan, fizikli ve teknik bir çocuktu.
Abartılı bi durum hiç yok bence. 3.5 senedir aynı sıkıntıların yaşanması abartı oluyor artık benceYorumunu biraz abartı buldum
Torreira çok uzun süredir 6 no oynamıyorkiNhaga 6 numara zaten, yani Toreira'nın ikamesi. Bence asıl Lemina yedeği boş kaldı. Örneğin Altimira ile son gün değil de baştan ilgilenseydik, o adam tam da Lemina'nın alternatifi olabilirdi. Lemina'dan atletizm olarak geride olsa da çok dengeli, alan kaplayan, fizikli ve teknik bir çocuktu.
Çift önliberonun defansif olanı değil mi Toreira? Ya da üçlünün kesici olanı? Kastım kesici, defansif yönlü olmasıydı.Torreira çok uzun süredir 6 no oynamıyorki
Deplasmanda Barış’ın kaybettiği toplar ve pas hataları rakibi ani atağa çıkarıyor. Sırtını dayayıp top almaya çalıştığında zaten net kaybediyor. Lang topun bizde daha fazla kalmasını sağlar ama Barış’ın patlayıcı gücü çok iyi; ne yapacağını kestiremiyorsun.Lang ile kimyamız uyuşacak gibi. Şahsen Barış çok yırtıcı bir futbolcu olsa da, bize dar alanda teknik, pas ve şut gibi beceriler daha lazım. Lang sanki bu konuda daha uygun olacak bize.
6 no değil hocam. Çocuk saf 8 no, gedson stilinde aynen. Ben oyunundaki olgunluğa şaşırdım, 20-25 profesyonel maçı olan bi çocuk için aşırı olumlu bi durumNhaga 6 numara zaten, yani Toreira'nın ikamesi. Bence asıl Lemina yedeği boş kaldı. Örneğin Altimira ile son gün değil de baştan ilgilenseydik, o adam tam da Lemina'nın alternatifi olabilirdi. Lemina'dan atletizm olarak geride olsa da çok dengeli, alan kaplayan, fizikli ve teknik bir çocuktu.
İcardi artık 4.500.000 Euro
CL Son 24- 1.000.000
CL Son 16- 1.500.000 (sadece biri)
Lig Şampiyonluğu- 500.000 Euro
Gibi total paketi başarı endeksli 6-6.5 bandı olan bir sözleşme imzalamalı maksimum.
Lang ile kimyamız uyuşacak gibi. Şahsen Barış çok yırtıcı bir futbolcu olsa da, bize dar alanda teknik, pas ve şut gibi beceriler daha lazım. Lang sanki bu konuda daha uygun olacak bize.
Bence net presçi 8 numara rolünde oynuyor özellikle Lemina ile.Çift önliberonun defansif olanı değil mi Toreira? Ya da üçlünün kesici olanı? Kastım kesici, defansif yönlü olmasıydı.