Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nhaga 6 numara zaten, yani Toreira'nın ikamesi. Bence asıl Lemina yedeği boş kaldı. Örneğin Altimira ile son gün değil de baştan ilgilenseydik, o adam tam da Lemina'nın alternatifi olabilirdi. Lemina'dan atletizm olarak geride olsa da çok dengeli, alan kaplayan, fizikli ve teknik bir çocuktu.
Lemina eskisi gibi değil bence yani bize ilk geldiği dönemki o dikine alıp giden eleman yok tabi geride emniyet subabı çok fazla sorumlulugu var adamı ön planda kullanamıyoruz bence

Nhaga 6 numara zaten, yani Toreira'nın ikamesi. Bence asıl Lemina yedeği boş kaldı. Örneğin Altimira ile son gün değil de baştan ilgilenseydik, o adam tam da Lemina'nın alternatifi olabilirdi. Lemina'dan atletizm olarak geride olsa da çok dengeli, alan kaplayan, fizikli ve teknik bir çocuktu.
Torreira çok uzun süredir 6 no oynamıyorki

GSC Gladyo, Icardi'yi yemek için kalkışma başlatmış. Size Aşko Reis'i yedirmicez. Icardi'nin askerleriyiz.

Nhagayı analiz ettim biz çok değişik bişey aldık

Bence bu çocuk 18 yaşında falan değil

18 yaşındaki arda turan olgunluğu gördüm çocukta

OB umarım yeteri kadsr kullanır

Lang ile kimyamız uyuşacak gibi. Şahsen Barış çok yırtıcı bir futbolcu olsa da, bize dar alanda teknik, pas ve şut gibi beceriler daha lazım. Lang sanki bu konuda daha uygun olacak bize.
Deplasmanda Barış’ın kaybettiği toplar ve pas hataları rakibi ani atağa çıkarıyor. Sırtını dayayıp top almaya çalıştığında zaten net kaybediyor. Lang topun bizde daha fazla kalmasını sağlar ama Barış’ın patlayıcı gücü çok iyi; ne yapacağını kestiremiyorsun.

6 no değil hocam. Çocuk saf 8 no, gedson stilinde aynen. Ben oyunundaki olgunluğa şaşırdım, 20-25 profesyonel maçı olan bi çocuk için aşırı olumlu bi durum

İcardi artık 4.500.000 Euro

CL Son 24- 1.000.000
CL Son 16- 1.500.000 (sadece biri)

Lig Şampiyonluğu- 500.000 Euro

Gibi total paketi başarı endeksli 6-6.5 bandı olan bir sözleşme imzalamalı maksimum.

şu maaşlarla şu anki icardi kadar gol atacak ve üzerine de bonservis kazandıracak santrafor alırsın

icardi kalacaksa 3. santrafor olarak 1,5 milyona kalabilir o da hatrı yüzünden

Bence Lang işinden sonra, Barış tamamen santrafor mevkiine kaydırılmalı.

Osi olmadığında, Osi yerine, ya da Kadıköy deplasmanlarında kullandığımız gibi, Osi'nin hemen çevresine uydu gibi konumlandırıp, yardımcı santrafor rolü gibi kullanmalıyız. Lang olmazsa da yine sol açık oynar tabi.

Lang ile kimyamız uyuşacak gibi. Şahsen Barış çok yırtıcı bir futbolcu olsa da, bize dar alanda teknik, pas ve şut gibi beceriler daha lazım. Lang sanki bu konuda daha uygun olacak bize.

Barış rakibini fizik gücü ve hız ile geçemediğinde sonuç genelde top kaybı oluyor. Ortaları, pasları, şutları genelde yerini bulmuyor. Top kontrolü genelde zayıf. Böyle olunca da Barış'ın etkili olamadığı maçlarda top bizde kalamıyor.

Lang'ın oynadığı maçta ise top hep bizde kaldı ve rakip boğuldu. Bu sebeple bizim futbolumuzu daha da yukarıya taşıyacak olan Lang'ı in tarzı. Yani sana katılıyorum, çoğu maçta Lang oynamalı.

Umarım Okan artık 85. dakikaya kadar bekleyip ancak o zaman oyuncu değişikliği yapmaz.

Artık oyuncu değişikliği yapabileceği ve taktiksel olarak farklı ayarlamalar yapabileceği yeterince kaliteli oyuncusu var. Artık bu zorunlu orta saha oyuncusu çıkıp Icardi'nin girmesini ummuyorum.

Allah herkese bu eşekler gibi şampiyonluk rakibi nasip etsin. Devre arasında 70 milyon euro harcayıpta güç kaybeden başka takım yoktur, biz bu kadar berbat yönetimle harcadığımız 10 milyon euroyla bunlardan daha fazla güçlendık.

Çift önliberonun defansif olanı değil mi Toreira? Ya da üçlünün kesici olanı? Kastım kesici, defansif yönlü olmasıydı.
Bence net presçi 8 numara rolünde oynuyor özellikle Lemina ile.

Sara ile oynarken de çift 8 gibi oynuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt