Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık maçlar sıkıştığında kante guendouzi cikarip ismail edson sokarsınız eşekler, kaç maç sıkıştığında duran nesyri falan sonrada girip maçlar çözüldü farkında değiller heralde 😀😀

1770370346766.webp

Apoya saydırıyoruz falan ama adam sakatlanmıyor çok profesyonel yaşıyor belli ki. Bi sakatlansa o zaman anlayacağız eksikliğini. Yerine bi tek kaan var, apoyla kaan arasında 2-3 gömlek fark var
stoperlerden birine allah korusun bir şey olsa, ilk opsiyon olarak singo'nun oynayacağı aşikar. sonra da lemina/kaan duruma göre.

stoperlerden birine allah korusun bir şey olsa, ilk opsiyon olarak singo'nun oynayacağı aşikar. sonra da lemina/kaan duruma göre.
Valla singonun stoper oynaması kalpten götürğr bence bizi. O adam sağ bek için yaratılmış. Sağlık ekibinin sağ bek oynayamaz tanısı hatırladıkça gümletiyor beni

Fenerbahçe zayıfladı diye gevşeyen renkdaşlar görüyorum, onlara bir hatırlatmak isterim.

Kırmızı kart, penaltı jokerleri, kendini yere bırakan her topçusunun faulü alması gibi ayrıcalıkları devam etmekte.

Tff'deki hegemonyası yetmezmiş gibi birde siyaset desteğinin de arkalarında olduğu Kante olayında gün yüzüne çıktı.

Yani gereksiz yere sevinmeyelim, adamlarda öne geçmeleri için görev yapan pekçok farklı forvet tipi mevcut.

Bence Lang işinden sonra, Barış tamamen santrafor mevkiine kaydırılmalı.

Osi olmadığında, Osi yerine, ya da Kadıköy deplasmanlarında kullandığımız gibi, Osi'nin hemen çevresine uydu gibi konumlandırıp, yardımcı santrafor rolü gibi kullanmalıyız. Lang olmazsa da yine sol açık oynar tabi.

Avrupa'da 70 maçta 1 gol atmış adam santrafor falan oynayamaz , geçelim şu işi ya

fbnin oyununa kantenin bişey katacağını düşünmüyorum. Asensio ayağı eline alsa adamlarda kreatif adam kalmıyor, gittiler yine ön libero aldılar, üstüne de 2 forveti yolladılar. Bugün çözerlerse piatek veya muriç gibi birini çözerler o da ligte iş yapar tabi

Lang sağ
fbnin oyununa kantenin bişey katacağını düşünmüyorum. Asensio ayağı eline alsa adamlarda kreatif adam kalmıyor, gittiler yine ön libero aldılar, üstüne de 2 forveti yolladılar. Bugün çözerlerse piatek veya muriç gibi birini çözerler o da ligte iş yapar tabi
Muriqi hayvan gibi topçu ama hayatta salmazlar son gün

Avrupa'da 70 maçta 1 gol atmış adam santrafor falan oynayamaz , geçelim şu işi ya
aynen sene başında yasin özdenak attı golleri zaten santrafor oynayarak ve seni yarışta tuttu. :d

ayrıca herife batistuta olur demiyoruz. mücadeleci dinamik bir herif. icardi'nin mıy mıyından gayet iyidir. kendi golü atamadığı durumda bile arkasındaki 3lüye gol atma ihtimalleri oluşturabilecek biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt