Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin oyununa kantenin bişey katacağını düşünmüyorum. Asensio ayağı eline alsa adamlarda kreatif adam kalmıyor, gittiler yine ön libero aldılar, üstüne de 2 forveti yolladılar. Bugün çözerlerse piatek veya muriç gibi birini çözerler o da ligte iş yapar tabi

Olurda Asensio bir sakatlık problemi yaşar ise dediğin gibi çok zorlanırlar. Adam tek başına o takımı ayakta tutuyor ve de hiç sakatlanmadı.

Fenerde bile olsa hiçbir futbolcununun sakatlanması için dua etmedim. Fakat olurda Asensio bir sakatlık problemi yaşar ise dediğin gibi olur çok zorlanırlar. Adam tek başına takımı ayakta tutuyor hiç de sakatlanmadı.
Bela okumaya gerek yok zaten hocam. fblilerin okuduğu her bela kendisine döndü yıllardır

aynen sene başında yasin özdenak attı golleri zaten santrafor oynayarak ve seni yarışta tuttu. :d

ayrıca herife batistuta olur demiyoruz. mücadeleci dinamik bir herif. icardi'nin mıy mıyından gayet iyidir. kendi golü atamadığı durumda bile arkasındaki 3lüye gol atma ihtimalleri oluşturabilecek biri.
sanırsın tek başına maç almış yahu penaltılarla atmadımı yanlış maç mı izledik

hepimizin hala bilinçaltında belki bir burak yılmaz çıkarırız düşüncesi var belli ki ama imkansız

burağı kaleciyle 10 defa karşı karşıya bırak en az 5ini ayak içi bırakır temizinden

bide barışa verelim aynı hakkı 2 tane atarsa öp başına koy

sanırsın tek başına maç almış yahu penaltılarla atmadımı yanlış maç mı izledik

hepimizin hala bilinçaltında belki bir burak yılmaz çıkarırız düşüncesi var belli ki ama imkansız

burağı kaleciyle 10 defa karşı karşıya bırak en az 5ini ayak içi bırakır temizinden

bide barışa verelim aynı hakkı 2 tane atarsa öp başına koy
yazdığın hemen hemen her şey yanlış. o yüzden devam etmeyeceğim yazmaya.

Abartılı bi durum hiç yok bence. 3.5 senedir aynı sıkıntıların yaşanması abartı oluyor artık bence
benim gözümde en büyük ve zarar veren sıkıntı yönetim. Biz bu yönetime rağmen ve rakibin kollanmasına rağmen sahada ama öyle ama böyle TR de işi götürdük. Bu değiştiği zaman sorunların %80 i filan çözülmüş olacak.

Sercan Hamzaoğlu: "2 gündür haber almak için tüm tuşlara basıyorum. Fenerbahçe'de forvet konusunda bir isim maalesef yok!"

Zaten Duran haric bunlarin hala 15 yabancisi gozukuyor, yani bugun kimseyi almasalar bile 1 kisi fazla.

benim gözümde en büyük ve zarar veren sıkıntı yönetim. Biz bu yönetime rağmen ve rakibin kollanmasına rağmen sahada ama öyle ama böyle TR de işi götürdük. Bu değiştiği zaman sorunların %80 i filan çözülmüş olacak.
Valla belki de o yüzden OB de bu haldedir. Önce yönetim değişsin tabi profesyonel bi ekip kursunlar. Hatibo gibi kavukçu gibi adamlar 3 kuruş bilgileriylr transfer işine girmesinler. Tesislere düzen gelsin disiplin gelsin, kulübe iftira atmaya kiöse yeltenemesin anında karşılığını alsın

Sercan Hamzaoğlu: "2 gündür haber almak için tüm tuşlara basıyorum. Fenerbahçe'de forvet konusunda bir isim maalesef yok!"

Zaten Duran haric bunlarin hala 15 yabancisi gozukuyor, yani bugun kimseyi almasalar bile 1 kisi fazla.
Hülle City'i devreye sokamıyorlar mı?

Bunların bu sıddiki işi baya kötü kokuyor. Ocak başında premier lig takımlarıyla adı geçerken menajerinin 8 milyon euro’luk komisyon talebi nedeniyle pl takımlarının transferden çekildiğini yazmışlar

Premier ligden 8 milyon isteyen buradan kim bilir kaç milyon istedi ve aldı

Bunların bu sıddiki işi baya kötü kokuyor. Ocak başında premier lig takımlarıyla adı geçerken menajerinin 8 milyon euro’luk komisyon talebi nedeniyle pl takımlarının transferden çekildiğini yazmışlar

Premier ligden 8 milyon isteyen buradan kim bilir kaç milyon istedi ve aldı
Plden niye istenmiş anlamadım. Adam 1 seneyi sakat geçirmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt