- 4 Ağustos 2009
- 90.697
- 71.827
- 5.188
SA fener bugun bir os daha alir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Nedim Tokuyucu
Can Armando yu hiç bir şekilde izlemedim lakin @Yunus Abi youtube kanalında harika bir analiz birakmis
Görüntüleri bana Yusuf Demirin Viyana performansini hatırlatıyor biraz
Son basın toplantısında muhabirin birisi sordu hocaya: ''SD düşünüyor musunuz'' diye bu transfer dönemlerinde takıma odaklanamıyoruz filan dediğinde. Hoca da onun kararını vermek benim değil yönetimin minvalinde konuştu. Dursun yönetimi şu anda her şeyi hocaya bırakmış ve getirilerin ekmeğini yiyor gibi benim gözümde.Valla belki de o yüzden OB de bu haldedir. Önce yönetim değişsin tabi profesyonel bi ekip kursunlar. Hatibo gibi kavukçu gibi adamlar 3 kuruş bilgileriylr transfer işine girmesinler. Tesislere düzen gelsin disiplin gelsin, kulübe iftira atmaya kiöse yeltenemesin anında karşılığını alsın
Stoper çekebilirler. Ümit bozdağ 1.seçenekSA fener bugun bir os daha alir mi
SA fener bugun bir os daha alir mi
Deniz gülü sene sonuna bıraksınlar ümit bozdağı alsınlar acilDeniz Gül için son bir çaba daha olabilirmiş
Hani bu nöbeti sen açıyordun neoldu? Önceki nöbet bitsin istedin diye post üstüne post attık.okan bokan danke du göt bist cöp blas jeden tag icardi und osi einen dank denen denkt man du bist guter trainer du cöp gibi nöbet
Hani bu nöbeti sen açıyordun neoldu? Önceki nöbet bitsin istedin diye post üstüne post attık.
Çevirmek isterdim lakin çevirirsem banlanirimokan bokan danke du göt bist cöp blas jeden tag icardi und osi einen dank denen denkt man du bist guter trainer du cöp gibi nöbet
Bozdağ mı yoğun kar yağışı aldı nedim bozdağ ama alabilirmiyiz bilmiyorumDeniz gülü sene sonuna bıraksınlar ümit bozdağı alsınlar acil
bisikletli abiye bak sen bck duyumu da verir olmuş : )
Yapının kralı burada reis, dikkatli ol.ekibimizin önünü kapayan zihniyet müsade etmedi heis