Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla belki de o yüzden OB de bu haldedir. Önce yönetim değişsin tabi profesyonel bi ekip kursunlar. Hatibo gibi kavukçu gibi adamlar 3 kuruş bilgileriylr transfer işine girmesinler. Tesislere düzen gelsin disiplin gelsin, kulübe iftira atmaya kiöse yeltenemesin anında karşılığını alsın
Son basın toplantısında muhabirin birisi sordu hocaya: ''SD düşünüyor musunuz'' diye bu transfer dönemlerinde takıma odaklanamıyoruz filan dediğinde. Hoca da onun kararını vermek benim değil yönetimin minvalinde konuştu. Dursun yönetimi şu anda her şeyi hocaya bırakmış ve getirilerin ekmeğini yiyor gibi benim gözümde.

Barış’ın sezon başındaki siyah ekran olayının kabul edilir birşey olmadığını da belirterek Barış’ın çok küçümsendiğini düşünüyorum.

Bok atılan Antep maçında 3 net pozisyon hazırlamış mesela, kale önünden atamamışlar üstüne gol atmış ama 5 tane son hareketi yapamamasına odaklanılıyor.

Değerli olan nokta da bu zaten hücumda 10 kere aksiyona giriyor iyi olduğu gün özellikle daha faydalı, son dönemde istikrarsız.

Bu Osimhen’de de var, hiç girmese 5 tane net pozisyona giriyor en dandik maçta bile, en basit örneği geçen sene içerde Konya’yı yendiğimiz maçın özetini izleyin.

Böyle yüksek nabızla oynayan adamlar dener ve çok fazla da hata yapar ama rakibi yıpratır.

Bu noktada bence en büyük sorun Yunustu ve Mertensti, bunların ikisi sakinlikleriyle diğer ikiliyi dengeliyordu, Sane böyle profil değil ki Sane de deneyen bir profil.

10 numaraya birini oturtsak o yüzden çok farkedecekti.

Lang’a da gelmeden önce en çok okay olanlardan birisiydim, çok büyük yetenek ama bazen öyle bencilleşiyorki delirtiyor insanı, kötü yönünü gösterirse ona da tepkiler olacak.

Olayı geniş bir hücum hattımız oldu, doğru faydalanmalıyız olarak değerlendirmek gerek, gereksiz düşmanlıklara gerek yok, tüm oyuncular bizim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt