Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey--Davinson--A.kerim--Jakobs
--------------------Singo----------------------
--------------Torreira--Sara----------------
Sane----------Osimhen------------Lang

Juve maçı kadrom budur!

Takimi huzur evine cevirdiniz yeter artık Genco alın deyip ilk maçta asprillaya sayıp sovmedigini birakmayan simariksaraylilara kudurup kudurup geldim.

Telefonu kiracaktim dün sinirden
Bu futbol ikliminde bu taraftar zihniyeti ile genç futbolcu geliştiremezsin bizim ülkemizde. Çünkü her konuda bilgi olmasada en iyisini bildiğini sanan kitleler var. 2 dakikada scout analizi yapan 2 dakikada teknik taktik konularda uzman geçinen bir taraftar kitlesi çıktı ortaya. Ben demiştim cümlesi bilgelik sanılıyor. 10 şey salla bir tanesi olsun yetiyor bu bilgeliğe.
Geçen sene bir ara Oshimen için diagneden farkı yok yazan oldu bu forumda..
Taraftarız biz . Tabiki eleştireceğiz saydıracağızda.Ama yapılan bu değil yani. Öyle sanılıyor sadece.

Boey ismi aslında hiç akıllarda yokmuş

Sakatlanınca alalım demiş bizimkiler

Çok alternatifli kadro oldu

Sene sonu sağlam bir defansif bir de ofansif orta saha ile takım tamamlanabilir.
opsiyonlu kiralıkları alır mıyız ki sence?

sanki barış'ı satıp lang'ın opsiyonunu kullanırız gibi geliyor. asprilla'yı almayız gibi. boey de banko alınır (15 m opsiyonu kullanırsak 5 milyon bonus ödemesi düşüyormuş sanırım, 10'a geliyor boey yani).

Cl listesine kimi yazacaz acaba oda karıştı Lang-Boey-Nhanga mı Kazımcan'da eklenebilir iyi oynuyor Asprilla hareketli nasıl bir kadro mühendisliğimiz var :D

Sacha Boey in gelmesi en çok davinson a yarayacak oradan gelen her atakta sıkıntı yaşıyoruz
Defans biraz dinlenir oyunu soğuturuz hücum oyununda biraz eksiliriz yanlız orta açamıyor çünkü boey
Sallai iyi orta açıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt