Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 25.437
- 25.408
- 1.988
Napsak aziz var mı kafanda bişi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napsak aziz var mı kafanda bişi
sallai oynar sol stoperYedek sol stoper de alsak keşke yerli
aslan samimTakimi huzur evine cevirdiniz yeter artık Genco alın deyip ilk maçta asprillaya sayıp sovmedigini birakmayan simariksaraylilara kudurup kudurup geldim.
Telefonu kiracaktim dün sinirden
Can armando nerede hani geliyordu bugün
Bu futbol ikliminde bu taraftar zihniyeti ile genç futbolcu geliştiremezsin bizim ülkemizde. Çünkü her konuda bilgi olmasada en iyisini bildiğini sanan kitleler var. 2 dakikada scout analizi yapan 2 dakikada teknik taktik konularda uzman geçinen bir taraftar kitlesi çıktı ortaya. Ben demiştim cümlesi bilgelik sanılıyor. 10 şey salla bir tanesi olsun yetiyor bu bilgeliğe.Takimi huzur evine cevirdiniz yeter artık Genco alın deyip ilk maçta asprillaya sayıp sovmedigini birakmayan simariksaraylilara kudurup kudurup geldim.
Telefonu kiracaktim dün sinirden
seni ilgilendirmezNhaga avrupa kadrosuna yazılmaz.
Gelmiş sanırım.
Var yaYedek sol stoper de alsak keşke yerli
Ailesi de çocukla yaşayacak TR'ye yerleşecek demek istiyor herhalde.Babasının makine müh olması ile transferin ilgisini çözemedim ama vardır bi bildiği
Galiba şampiyon oluyoruzÇok alternatifli kadro oldu
Sene sonu sağlam bir defansif bir de ofansif orta saha ile takım tamamlanabilir.
opsiyonlu kiralıkları alır mıyız ki sence?Çok alternatifli kadro oldu
Sene sonu sağlam bir defansif bir de ofansif orta saha ile takım tamamlanabilir.