Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nhaga'dan iyi bir topçu çıkacağına eminim ama bugün hafif kafamı kurcalayan bir şey oldu. Sinan Yılmaz bu çocuğu anlatırken doğduğu yerin Gine Bisau olduğunu, 15 yaşında tek başına Portekiz'e futbolcu olmak için geldiğini söyledi. Bu yaş küçültme durumu inşallah Nhaga da yoktur. Gerçi yüzü de daha genç ama bilemedim.
İyi topçu olabilir ama bizde yetişebileceğini düşünmüyorum. Yarım sezon oynatıp eplye falan kiralanabilir gelişim için.

Nhaga'dan iyi bir topçu çıkacağına eminim ama bugün hafif kafamı kurcalayan bir şey oldu. Sinan Yılmaz bu çocuğu anlatırken doğduğu yerin Gine Bisau olduğunu, 15 yaşında tek başına Portekiz'e futbolcu olmak için geldiğini söyledi. Bu yaş küçültme durumu inşallah Nhaga da yoktur. Gerçi yüzü de daha genç ama bilemedim.
19 değil 22 olsa ne farkeder. Hiç olmazsa birkaç yıl U23 kontenjanında kalır.

Sacha boey transferini sevmedim.
Singo’ya alternatif diye Boey alınmaz. Boey alındıysa, Singo bek oynamayacak demek isteniyor. Frankfurt maçına stoper çıktı o gün 5 yedik.

Singo’nun bekten yardırmasını beğendik biz. Okan da sağ beke bu yüzden istedi.
Şimdi ya Okan saçmalıyor ya da Emre Kaplan’ın haberi doğruydu anlamı çıkıyor.
Her türlü yapacağınız işe sokayım.
Ben katılmıyorum; Şöyle ki : Singo 2-3 maç oynayıp 13 maç yattı.Sen Singo'ya güvenip yedek almadan Sadece Sallai ile yola devam etmek istermisin coach olarak " tüm 6 numara yada Singo'dan sol stoper yaratma eğilimlerini geçtim"sağ bek olarak konuşuyorum .30M da versen Singo standard anlamında hiçbirşey vermedi.Hemfikirmiyiz bunda.Boey transferi win win .Çok aşırıya kaçmadan "Singo'ya bakarak" en azından fırsat transferi ve elinin altında Boey olma hazzı.Sana sorum şu.Singo sağ bek olarak kaç maç üstüste oynayabilir?Bunda bir garanti var mı?? Buna hiçbirimiz güvence veremeyiz ve o nedenle Boey geldi.Bildiğintanıdığın.Umarım o da sakat değildir inşallah.Oda ayrı bir konu.Olaya böyle bakmalısın/bakmalıyız.

:))))) O nasıl olacak .Juve maçları dahil 17 maç var toplam ziraat hariç.Singo için özel maç almamız lazım.İnşallah Juve'yi geçersek 17 sayısı artabilir ama 30 çok iddialı oldu.Birde Boey geldi.Sallai var. Tahminim bu sezon ve gelecek sezon için sen 30 maç dedin galiba:)
Hayır bu sezon için dedim.

Stoper mi sağ bek mi ne idüğü belirsiz bir adama 31 bonservis 5 maaş veriyorsam 30 maç da oynasın. Bir halta yarasın mesela da Juve’yi eleyelim.

Bizim bu paraları harcayacağımız adamlar kendi topunu tüfeğini üretmeli.

Kariyerinde 40 maç oynadığı sezon da yok zaten 25 yaşına gelmiş, sahaya çıksın diye papatya falı açmakla mı uğraşacağız.

Şimdi biri de çıkar bu paralar normalleşti der, kimmiş dünyada yakın zamanda bu seviye maaş ve bonservise transfer olan sağ bek/stoper ne haltsa işte, söylesin bilelim.

Bir kac gun once Boey sakat haberi cikmisti. Gercekten sakat miydi yoksa bu transfer olayi o zamandan belli miydi?

yeni video düşmüş üstelik sürekli orta sahada baskı altında top alıyor görmek isteyenler için

Kafamda şu görüntü canlandı

IMG_8309.webp

Hayır bu sezon için dedim.

Stoper mi sağ bek mi ne idüğü belirsiz bir adama 31 bonservis 5 maaş veriyorsam 30 maç da oynasın. Bir halta yarasın mesela da Juve’yi eleyelim.

Bizim bu paraları harcayacağımız adamlar kendi topunu tüfeğini üretmeli.

Kariyerinde 40 maç oynadığı sezon da yok zaten 25 yaşına gelmiş, sahaya çıksın diye papatya falı açmakla mı uğraşacağız.

Şimdi biri de çıkar bu paralar normalleşti der, kimmiş dünyada yakın zamanda bu seviye maaş ve bonservise transfer olan sağ bek/stoper ne haltsa işte, söylesin bilelim.
Singo’ya karşı sövmekten vazgeçmeyecek ikili sadece sen ve ben varız sanırım

Lang'in içinden vasatın üstü 10 no çıkmazsa bizi zor bir 14 hafta bekliyor.

Singo’ya karşı sövmekten vazgeçmeyecek ikili sadece sen ve ben varız sanırım
Sakatlığı geçtim ben teknik olarak da yanlış bulduğumu en başta söyledim.

Bundan sonra 20 üstü bonservis sadece hücum oyuncularına harcanılmalı zaten.

Hem yüksek bons hem yüksek maaş verince satamazsın da kolay kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt