Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.924
- 12.202
- 1.783
Hakan,Bernardo,Van Dijk falan ne arkadaşlar huzurevi mi olalım ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep
Feramuz
Sadri
Kanarya kardeşler
Oğuzhan
Tabii bu buzdağının görünen kısmı
Kesinlikle. Artık takımın rejenere edilmesi lazım. Altimira yaşında ve olgunlugunda kişiler alınması lazım. Yazın yapılacak transferler 24 yaşını geçmemesi gerekHakan,Bernardo,Van Dijk falan ne arkadaşlar huzurevi mi olalım ?
Sıkıntı, özellikle bu yıl özelinde söylüyorum, oyuncu grubu veya özellikle ilk 11 kadrosu değil ki bizim; kadro mühendisliği sezon başında kötüydü. Yani Eksik bırakıldı, alternatif ya yoktu yada alternatif ile as arasında uçurum vardı. Fenerde ise tam tersi; ilk onbir net olmadığı gibi hep sıkıntılıydı ancak as ile yedek arasında fark fazla değildi ve geniş bir kadro vardı. Oyuncuları yorulmadı yıpranmadı ve dahası takım hep zinde kaldı. Bizde ise tam tersi ve bir ara çöktük. İşte Kaan İcardi Berkan İlkay oynadığında hep ekstra yük bindi takıma. Devre arası ile enerjiye ihtiyaç vardı, yani gençlere, (tutar yada tutmaz bilemem) alındılar da.. ancak sorun şu ki oyuncuya dayalı düzende bu enerjiden faydalanmayacağız gibi duruyor. Eğer gelen oyuncular tutar ve faydalanılırsa kadro derinliği de oluşmuş oldu ancak yine de (sol stoper ve yedek forvet/no on) bir iki pozisyonda eksiklik kaldı.Bence Fener'den çok daha ideal bir kadro planlamamız var. Neden bu kadar negatif bakılıyor anlamıyorum. Geçen sezon 25 maç kaçırmış 19 yaşındaki sadece 4 kariyer golü olan bir oyuncu şu anda tek santraforları. Bizde ise Osimhen, Icardi ve Barış var tam tersi olsa nasıl bir tepki olacağını düşünemiyorum bile. Lemina-Sara-Torreira-İlkay-Renato orta sahasına eksik gözüyle bakılıyor. Orta sahamız Fener kadar rotasyonlu olmasa da kalite olarak yakın diğer mevkilerde ise hem sayısal hemde kalite olarak üstünüz. Fener'in hem defans hemde ofans kanatlarından hiçbirisini bizim kadroya düşünmezdim. Boey-Jakobs-Sallai-Eren-Sane-Yunus-Barış-Lang-Asprilla kanat anlamında böyle bir kalite ve rotasyon belkide tarihte yoktur. Singo'yu stoper rotasyonunda düşününce orası da gayet ideal oluyor.
Yaş ortalaması 37 falan olursa ancak tatmin olurlar. Neyse ki Gs yönetimi ve teknik heyetimiz akılcı davranıyor. Ekibimiz gençleşiyor. CL'nin en yaşlı birkaç takımından biriyiz bu sezon.Hakan,Bernardo,Van Dijk falan ne arkadaşlar huzurevi mi olalım ?
Sıkıntı onlar değil renktaşBence Fener'den çok daha ideal bir kadro planlamamız var. Neden bu kadar negatif bakılıyor anlamıyorum. Geçen sezon 25 maç kaçırmış 19 yaşındaki sadece 4 kariyer golü olan bir oyuncu şu anda tek santraforları. Bizde ise Osimhen, Icardi ve Barış var tam tersi olsa nasıl bir tepki olacağını düşünemiyorum bile. Lemina-Sara-Torreira-İlkay-Renato orta sahasına eksik gözüyle bakılıyor. Orta sahamız Fener kadar rotasyonlu olmasa da kalite olarak yakın diğer mevkilerde ise hem sayısal hemde kalite olarak üstünüz. Fener'in hem defans hemde ofans kanatlarından hiçbirisini bizim kadroya düşünmezdim. Boey-Jakobs-Sallai-Eren-Sane-Yunus-Barış-Lang-Asprilla kanat anlamında böyle bir kalite ve rotasyon belkide tarihte yoktur. Singo'yu stoper rotasyonunda düşününce orası da gayet ideal oluyor.
İlla bişey okuyacaksan git kitap oku ali salla postu nöbetiyoruldum post okuyasim yok yakin zamandan guzel postlar varsa soyleyin de layk atayim
bu 8 nobet tuketti beni
Recebi mi daha çok seviyon beni mi