Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karar bana göre de yanlışta. Her şeyi çok büyütmekte de üstünüze yok negatiflikten besleniyorsunuz. Sabah Nagha listede Asprilla liste dışı haberi varken bunu eleştirenlerde vardı en basitinden. Doğru bulmadığını şeyleri eleştir geç. Bunu biriktirmek, buradan düşmanlık beslemek saçma geliyor bana.

Karar yanlış demişsin sonra on satır hikaye yazmışsın. Yanlissa yanlistir de geç.

Geçen sene takımı Lemina transferi şampiyon yaptı. Ortasaha yokken adamı listeye yazdırmadı. Şimdi yine aynısını yapıyor.

Son şampiyonluk bu sebeple taraftara aittir. Okan'ın şampiyonluk sayısı nezdimde ikidir. Zorla Lemina alınmasaydı o iş yatmıştı.

İddia ediyorum bu kadrolar Hikmet Karaman'a, Yılmaz Vural'a bile verilseydi onlrda şampiyon yaparlardı.

Okan Buruk bu sene şampiyon yapamazsa görevi derhal sonlanmalıdir. Şampiyon yaparsa da bir sezonluk daha (5 yıl üst üste rekoru şansı hatrına) sabredip akabinde ilişiği kesmeliyiz.

Akıl mantıkla inatlaşan hoca istemiyorum artık.

Kaandan, ilkaydan falan tirstigi icin 6.5 milyon ve belkide önemli bir potansiyel cöpe gitmis olacak

Icardiden tirstigi icin mesela fb macinda o golü yedik ve kocaelide 3 puan biraktik, ikisini kazansaydik sampiyonluk tamamdi

Kisisel korkulari yüzünden takimi sabote etmeye hakki yok okanin, korkularini yenemiyorsa bu koltukta isi yok demektir

Ben öyle yapıyorum zaten. Sana da tavsiye ederim. Bunu biriktirip düşmanlık yapmaya gerek yok diyorum.
Düşmanlığı sen uyduruyorsun. Insanlar bu hataların birikmişliği yuzunden adami hala kabullenmiyorlar diyorum düşmanlık diyorsun. Neyse.

Düşmanlığı sen uyduruyorsun. Insanlar bu hataların birikmişliği yuzunden adami hala kabullenmiyorlar diyorum düşmanlık diyorsun. Neyse.
Uydurduğum bir şey yok. Başardıklarını yok sayıp sadece hatalarına bakıp alenen düşmanlık yapılıyor. Bunu başardı dendiğinde de şansa, oyuncular sayesinde denip düşmanlık pekiştiriliyor. Forumda bunu yapan 2-3 kişi var bu arada diğerleri normal eleştirisini yapıp geçiyor.

Kaandan, ilkaydan falan tirstigi icin 6.5 milyon ve belkide önemli bir potansiyel cöpe gitmis olacak

Icardiden tirstigi icin mesela fb macinda o golü yedik ve kocaelide 3 puan biraktik, ikisini kazansaydik sampiyonluk tamamdi

Kisisel korkulari yüzünden takimi sabote etmeye hakki yok okanin, korkularini yenemiyorsa bu koltukta isi yok demektir
Bunları söylüyoruz diye bir ara gitti Arda'yı olmayacak yerlerde oyuna attı hem çocuğu hem takımı mundar etti. Sadece haklı çıktım diyebilmek için. Şimdi bu Nhaga'yı basit maçlarda bile oynatmaz oynatmaz, Kaan'ı İlkay'ı falan tercih eder sonra gider Trabzon deplasmanında deli gibi baskı yerken oyuna alır, çocuk bir hata yaparsa bitti. Silinir gider, sonra basın toplantısında gerine gerine çok bilmişlik taslar.

Bu arada sığırpress oyun planı olan bir takımda mevkilere göre analiz yapmakta saçma oluyor biraz, atletik ve yüksek kondisyonlu herhangi bir adam bizde 6 veya 8 oynar. Çok pas kalitesine yada çevre kontrolüne ihtiyacı yok, pres yaparak rakibi hataya zorlayıp gol atma stratejisinde olan bir takımız. Ligde rakipler aşırı zayıf olduğu için işliyorda avrupada skor üretemiyoruz son 4 maçtır, tek golümüzü adam kendi kalesine attı.

Korkum şu ki, Renato için verilecek sürenin daha çok Kaan'a verilecek olması. Göreceğiz süreci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt