- 29 Ocak 2024
- 8.370
- 7.172
- 568
İstediğin oldu hadi sami yarım yarım yardırsın gari adamın da yüzümüzü kara çıkarmasın bizi kupayı aldırsınTek tek sildirecek postlarinizi size tek tek
Ekli dosyayı görüntüle 314840
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstediğin oldu hadi sami yarım yarım yardırsın gari adamın da yüzümüzü kara çıkarmasın bizi kupayı aldırsınTek tek sildirecek postlarinizi size tek tek
Ekli dosyayı görüntüle 314840
Karar bana göre de yanlışta. Her şeyi çok büyütmekte de üstünüze yok negatiflikten besleniyorsunuz. Sabah Nagha listede Asprilla liste dışı haberi varken bunu eleştirenlerde vardı en basitinden. Doğru bulmadığını şeyleri eleştir geç. Bunu biriktirmek, buradan düşmanlık beslemek saçma geliyor bana.
Olacak olan o, can kesin nhagayi belki bonservisten dolayi oraya göndermeye korkar. Yalandan kadroya alir ama oynatmaz. Orta saha olarak önce kaan ve ilkayi sokar eger onlar olmazsa singo mingo orda dener en son secenek nhaga olurU19 ne yav şaka gibi
Boey yerine nHaga olmaliydiKarar yanlış demişsin sonra on satır hikaye yazmışsın. Yanlissa yanlistir de geç.
Ben öyle yapıyorum zaten. Sana da tavsiye ederim. Bunu biriktirip düşmanlık yapmaya gerek yok diyorum.Karar yanlış demişsin sonra on satır hikaye yazmışsın. Yanlissa yanlistir de geç.
şu moda geldik sonunda üstadİlk defa hocanın şahsına sövme noktasına geldim.
Okan mason gibi saydırıcam şimdi.
Her türlü nhaga olmalıydı kafası biraz çalışan herkes ortasahaya bi adam daha eklenmesi gerektiğini öngörür ama işteBoey yerine nHaga olmaliydi
Düşmanlığı sen uyduruyorsun. Insanlar bu hataların birikmişliği yuzunden adami hala kabullenmiyorlar diyorum düşmanlık diyorsun. Neyse.Ben öyle yapıyorum zaten. Sana da tavsiye ederim. Bunu biriktirip düşmanlık yapmaya gerek yok diyorum.
Uydurduğum bir şey yok. Başardıklarını yok sayıp sadece hatalarına bakıp alenen düşmanlık yapılıyor. Bunu başardı dendiğinde de şansa, oyuncular sayesinde denip düşmanlık pekiştiriliyor. Forumda bunu yapan 2-3 kişi var bu arada diğerleri normal eleştirisini yapıp geçiyor.Düşmanlığı sen uyduruyorsun. Insanlar bu hataların birikmişliği yuzunden adami hala kabullenmiyorlar diyorum düşmanlık diyorsun. Neyse.
Bunları söylüyoruz diye bir ara gitti Arda'yı olmayacak yerlerde oyuna attı hem çocuğu hem takımı mundar etti. Sadece haklı çıktım diyebilmek için. Şimdi bu Nhaga'yı basit maçlarda bile oynatmaz oynatmaz, Kaan'ı İlkay'ı falan tercih eder sonra gider Trabzon deplasmanında deli gibi baskı yerken oyuna alır, çocuk bir hata yaparsa bitti. Silinir gider, sonra basın toplantısında gerine gerine çok bilmişlik taslar.Kaandan, ilkaydan falan tirstigi icin 6.5 milyon ve belkide önemli bir potansiyel cöpe gitmis olacak
Icardiden tirstigi icin mesela fb macinda o golü yedik ve kocaelide 3 puan biraktik, ikisini kazansaydik sampiyonluk tamamdi
Kisisel korkulari yüzünden takimi sabote etmeye hakki yok okanin, korkularini yenemiyorsa bu koltukta isi yok demektir