- 28 Temmuz 2011
- 9.398
- 2.310
- 1.588
Oyle olacak zatenKorkum şu ki, Renato için verilecek sürenin daha çok Kaan'a verilecek olması. Göreceğiz süreci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle olacak zatenKorkum şu ki, Renato için verilecek sürenin daha çok Kaan'a verilecek olması. Göreceğiz süreci.
Turnuva ağı aklımda daha küçük kalmışJuveyle Tottenham'ı eleyip nasıl yarı finale kaldın mk
Katılıyorum. İçeride oynayacağımız maçta ağızlarına kadar basan bi top oynayacağımız için hücum ağırlıklı tercih yapılmış. Deplasmanda Lemina zaten oynayacak.Lemina ilk maç değil 2.maç için çok değerrli olacak. Mhanga nın yerine Aspirilla nın yazılması doğru karar bence...
Karar bana göre de yanlışta. Her şeyi çok büyütmekte de üstünüze yok negatiflikten besleniyorsunuz. Sabah Nagha listede Asprilla liste dışı haberi varken bunu eleştirenlerde vardı en basitinden. Doğru bulmadığını şeyleri eleştir geç. Bunu biriktirmek, buradan düşmanlık beslemek saçma geliyor bana.
Şampiyon olursak hiçbir yere salmaz yönetim hocayı, en büyük destekçisi sonuçta kendilerinin. Bizim en büyük hatamız Erden Timur ile vedalaşmaktı. O varken böyle saçmalıklar olmuyordu en azından.nasıl olsa eleneceğiz fazla kasmaya gerek yok, hem sanki cl listesine yazsa oynatacak Kaan Ayhan'ı koyar orta sahaya Nhaga'yı koymaz, Allah'ın izniyle Okan hocayı yaza uğurlayacağız
Fenere sapliyayim sana bir sey olmasin ustad.Çilemiz bitti zaten, fenerin forvet alıp alamayacağını takip ediyoruz bizim için orta saha transferinden daha kritik bir durum bence.
Yine savunacak bir şey bulmuş işte. Az önce yazdım bu hamleyi de savunacak olanlar çıkar diye. Aha işte. Hiç sekmez. Açık açık yanlış yapıyor yazıp geçeceğine 10 satır paragraf döşemiş her zamanki gibi.Oynatsın veya oynatmasin asperillayida oynatmayacak zaten listeye alması oyuncuya bir güven isareti verir. Olay bu mu? 18 yaşinda adamsın 3 kisi yazilacak hoca birinde seni seçiyor sana güvenmiş adama özgüven yükler bir defa. Sallamiyor iste genc oyunculari , ugrasmak falan da istemiyor hep birlikte göreceğiz. 500 kilo kaanda daha fazla sure alacak mesela adamdan. Allame cihan değil ya herif yanliş yaptigi islere söylenmesine niye tepki veriyorsunuz anlamıyorum.
Sezon sonu muslera/mertens vari bir veda olmali kupayla falan. Maas/performans olarak bakinca su an felaket bir profil.İcardiyi tutan haindir..Gorkemli bir veda yapilip bize kattiklari icin sukranlarimizi sunup yollari ayirmak sart
bu yıl işe yarayan 2 ya da 3 golü varSezon sonu muslera/mertens vari bir veda olmali kupayla falan. Maas/performans olarak bakinca su an felaket bir profil.
Evet tabelada gol vs var ama yani yarisi belki alistigimiz bitiricilikte. Digerleri kopmus macta rahat oyunda goller-oyle aklimda kaldi
Aynı hataları yapan ve süreklilik arz eden bir durum ortada. Bu da Galatasaray’a zarar veriyor. Dahası bu hataları yapan ve bu hatalarda da ısrar eden Galatasaray’ı yönetmemeli ve her Galatasaraylı tarafından da eleştirilmeli. Bunun düşmanlıkla filan alakası yok. Niye tanış olmadığın hatta senin varlığından haberi olmayan birine düşmanlık edeceksin ki? Eleştiri düşmanlık olarak algılanıyor yada Galatasaray sevgisi.. burada Okan’ı yaptığı hatalarından değil (herkes hata yapar ve müsamaha gerek) hatalarından ders çıkartmadığı gibi sürekli tekrarlaması nedeni ile eleştirmek, bazıları tarafından özellikle düşmanlık olarak lanse ediliyor ve düşmanlık yapıyorsun diyerek sindirmeye çalışıyorlar.Düşmanlığı sen uyduruyorsun. Insanlar bu hataların birikmişliği yuzunden adami hala kabullenmiyorlar diyorum düşmanlık diyorsun. Neyse.