Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina ilk maç değil 2.maç için çok değerrli olacak. Mhanga nın yerine Aspirilla nın yazılması doğru karar bence...

CL listesini hazırlarken tereddütsüz eminim ne pozisyonlara ne ihtiyaca baktı. Oyuncu listesini aldı, en ağır abiden en garibana sıraladı. Dışarıda kalanlar öyle kaldı. O Asprilla falan son sıralardan girdi listeye yani.

Nhagayı yazması gerekiyordu hocanın yarım saat oynasan biraz kıpırdansa piyasa yapardı oyuncu

Lemina ilk maç değil 2.maç için çok değerrli olacak. Mhanga nın yerine Aspirilla nın yazılması doğru karar bence...
Katılıyorum. İçeride oynayacağımız maçta ağızlarına kadar basan bi top oynayacağımız için hücum ağırlıklı tercih yapılmış. Deplasmanda Lemina zaten oynayacak.

İçeride koparabilirsek seçeneğine gidilmiş. Doğru karar.

Şampiyonlar ligi dönüşü maçlarında orta sahada ki dinamizmi Nhanga ile sağlarız.

nasıl olsa eleneceğiz fazla kasmaya gerek yok, hem sanki cl listesine yazsa oynatacak Kaan Ayhan'ı koyar orta sahaya Nhaga'yı koymaz, Allah'ın izniyle Okan hocayı yaza uğurlayacağız

Oynatsın veya oynatmasin asperillayida oynatmayacak zaten listeye alması oyuncuya bir güven isareti verir. Olay bu mu? 18 yaşinda adamsın 3 kisi yazilacak hoca birinde seni seçiyor sana güvenmiş adama özgüven yükler bir defa. Sallamiyor iste genc oyunculari , ugrasmak falan da istemiyor hep birlikte göreceğiz. 500 kilo kaanda daha fazla sure alacak mesela adamdan. Allame cihan değil ya herif yanliş yaptigi islere söylenmesine niye tepki veriyorsunuz anlamıyorum.
Karar bana göre de yanlışta. Her şeyi çok büyütmekte de üstünüze yok negatiflikten besleniyorsunuz. Sabah Nagha listede Asprilla liste dışı haberi varken bunu eleştirenlerde vardı en basitinden. Doğru bulmadığını şeyleri eleştir geç. Bunu biriktirmek, buradan düşmanlık beslemek saçma geliyor bana.

Bu aptallıktan yıldım ben artık. Hayatımda bu kadar sabit fikirli bi herif görmedim. Ulan inadından her sene aynı boku yiyip, rezil olup, hatamdan ders aldım diye yalandan günah çıkarıyorsun. Yeter ulan bıktım senden de yetersiz enturajından da.

Son düzenleme:
nasıl olsa eleneceğiz fazla kasmaya gerek yok, hem sanki cl listesine yazsa oynatacak Kaan Ayhan'ı koyar orta sahaya Nhaga'yı koymaz, Allah'ın izniyle Okan hocayı yaza uğurlayacağız
Şampiyon olursak hiçbir yere salmaz yönetim hocayı, en büyük destekçisi sonuçta kendilerinin. Bizim en büyük hatamız Erden Timur ile vedalaşmaktı. O varken böyle saçmalıklar olmuyordu en azından.

Oynatsın veya oynatmasin asperillayida oynatmayacak zaten listeye alması oyuncuya bir güven isareti verir. Olay bu mu? 18 yaşinda adamsın 3 kisi yazilacak hoca birinde seni seçiyor sana güvenmiş adama özgüven yükler bir defa. Sallamiyor iste genc oyunculari , ugrasmak falan da istemiyor hep birlikte göreceğiz. 500 kilo kaanda daha fazla sure alacak mesela adamdan. Allame cihan değil ya herif yanliş yaptigi islere söylenmesine niye tepki veriyorsunuz anlamıyorum.
Yine savunacak bir şey bulmuş işte. Az önce yazdım bu hamleyi de savunacak olanlar çıkar diye. Aha işte. Hiç sekmez. Açık açık yanlış yapıyor yazıp geçeceğine 10 satır paragraf döşemiş her zamanki gibi. 😂

Türkiye liginde ise en yakın rakip takım eğer birkaç saat içinde santrfor alamazsa ciddi problem yaşayacaklar. Evet Kante kaliteli fakat şu kadroda gereksiz bir transfer. Guendouzi Kante Fred Alvares İsmail Asensio sayıca fazla fakat birbirinin alternatifi oyuncular... Başka bir yerde oynatman mümkün değil. Fakat Galatasaray ın öyle değil. Birçok oyuncuyu birçok mevkide kullanma şansın var.

Allah Lemina, Torreira ve Sara'yı bu dönemde korusun. Yoksa hocamız klasikleşmiş Avrupa kapanışını yapacaktır. Kaan Ayhan'ın kasvet dolu bir deplasmanda kırmızı gördüğü 4-5 gollü yenilgi..

İcardiyi tutan haindir..Gorkemli bir veda yapilip bize kattiklari icin sukranlarimizi sunup yollari ayirmak sart
Sezon sonu muslera/mertens vari bir veda olmali kupayla falan. Maas/performans olarak bakinca su an felaket bir profil.

Evet tabelada gol vs var ama yani yarisi belki alistigimiz bitiricilikte. Digerleri kopmus macta rahat oyunda goller-oyle aklimda kaldi

Sezon sonu muslera/mertens vari bir veda olmali kupayla falan. Maas/performans olarak bakinca su an felaket bir profil.

Evet tabelada gol vs var ama yani yarisi belki alistigimiz bitiricilikte. Digerleri kopmus macta rahat oyunda goller-oyle aklimda kaldi
bu yıl işe yarayan 2 ya da 3 golü var

Okan Buruk'la aynı kısır döngüye sıkıştığımızı kabul etmek lazım artık , bu dönemin geçen ocaktan farkı var mı mesela yapılanlar olarak isim olarak değil ? Yada bir sonraki Yaz döneminin geçen yazdan farklı olacağını düşünen var mı ?

Düşmanlığı sen uyduruyorsun. Insanlar bu hataların birikmişliği yuzunden adami hala kabullenmiyorlar diyorum düşmanlık diyorsun. Neyse.
Aynı hataları yapan ve süreklilik arz eden bir durum ortada. Bu da Galatasaray’a zarar veriyor. Dahası bu hataları yapan ve bu hatalarda da ısrar eden Galatasaray’ı yönetmemeli ve her Galatasaraylı tarafından da eleştirilmeli. Bunun düşmanlıkla filan alakası yok. Niye tanış olmadığın hatta senin varlığından haberi olmayan birine düşmanlık edeceksin ki? Eleştiri düşmanlık olarak algılanıyor yada Galatasaray sevgisi.. burada Okan’ı yaptığı hatalarından değil (herkes hata yapar ve müsamaha gerek) hatalarından ders çıkartmadığı gibi sürekli tekrarlaması nedeni ile eleştirmek, bazıları tarafından özellikle düşmanlık olarak lanse ediliyor ve düşmanlık yapıyorsun diyerek sindirmeye çalışıyorlar.

Oysa geçen yıl aynı orta saha vardı + demirbay ve devre arası gelen leminayı yazmadı. Tüm Galatasaray (marjinal bir iki kişi hariç) herkes bunun hata olduğunu yazdı ve sonra da zaten hata olduğu ortaya çıktı.

Bu yıl demirbay gitti, lemina cezalı, (Eyüp Yusuf filan saymıyorum) Kaan ise artık koşamıyor, bir ekleme İlkay var ki varlığımı yararlı yokluğumu yarar tartışılıyorken sen kalk yine yeni transfer orta saha oyuncunu alma..

Geçen yıl bu yüzden takım elenmedi mi? Herkes biliyor ki sadece bu yüzden elendi.. Ee, nasıl düşmanlık oluyor yazdığın?
Hepimizi düşmanlık yapıyorsun diye yaftalıyorlar, merak etme.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt